Στην τελική ευθεία το θρίλερ της Πάτρας: «Έρχονται» νέες διώξεις για τους θανάτους (βίντεο)

Στην τελική ευθεία το θρίλερ της Πάτρας: «Έρχονται» νέες διώξεις για τους θανάτους (βίντεο)

Έρχονται νέες διώξεις στο θρίλερ με τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα, καθώς στις αρχές της εβδομάδας οι εισαγγελικοί λειτουργοί θα είναι έτοιμοι να αποδώσουν, σε άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση, την ιδιότητα του υπόπτου.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου μετά και τις τελευταίες εξελίξεις, περιμένει να ασκηθεί εναντίον της δίωξη και για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της, σύμφωνα με ρεπορτάζ του mega.

«Είναι κάτι που περιμένουμε αν θα συμβεί στο αμέσως προσεχές διάστημα. Μας απασχολεί ως πιθανότητα», ανέφερε ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθων Παπαδόπουλος.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου μετά τη μαραθώνια κατάθεση της στο ανθρωποκτονιών, επικοινώνησε τηλεφωνικά με την προφυλακισμένη αδελφή της.

«Αισθάνθηκε έντονη ανησυχία. Είχαν επικοινωνία. Στη συνέχεια συζήτησαν το περιεχόμενο της κατάθεσης και το κλίμα που αντιμετώπισε η αδελφή της», συνέχισε ο κ. Παπαδόπουλος.

Τον τρόπο με τον οποίο επήλθε ο ασφυκτικός θάνατος στην 3,5 ετών Μαλένα αναζητούν οι αρχές.

Όπως αποκάλυψε στο mega ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, είναι πολύ πιθανό και σε αυτήν την περίπτωση, όπως και με την Ίριδα, να χρησιμοποιήθηκε κάποιο πανάκι, το οποίο όμως δεν έχει βρεθεί.

Στο περιθώριο της προκαταρκτικής έρευνας, μαίνεται ο πόλεμος των ιατροδικαστών, που ξέσπασε μετά τη διαρροή του πορίσματος Καρακούκη – Καλόγρηα. Αιχμή η αγενεσία φλεβόκομβου που καταγράφηκε ως αιτία θανάτου της Ίριδας.

«Από την αρχή θεωρώ ότι έπρεπε να αμφισβητηθεί αυτή η αίτια θανάτου», τόνισε στο mega ο ιατροδικαστής Δημήτρης Γαλεντέρης.

Στη διαμάχη παρενέβη η πρόεδρος της Ιατροδικαστικής Εταιρείας, της οποίας μέλη είναι οι ιατροδικαστές Καρακούκης – Καλόγρηας, όπως και η Χριστίνα Τσάκωνα και Αγγελική Τσιόλα που έχουν κάνει τις νεκροψίες – νεκροτομές της Μαλένας και της Ιριδας, αντίστοιχα.

«Διαβάσαμε από τις διαρροές που έχουν γίνει ότι στο πόρισμα των κυρίων Καρακούκη και Καλόγρηα μνημονεύονται πλημμελείς συμπεριφορές των συναδέλφων που διενήργησαν τις δύο νεκροψίες – νεκροτομές. Αν είναι αληθείς οι πληροφορίες, τότε πρόκειται για άτοπη και άστοχη επισήμανση σ' ένα τέτοιο πόρισμα», επεσήμανε η ιατροδικαστής Ελένη Ζαγγελίδου.

«Πόσο σύννομο είναι να μεταβάλλεται εκ των υστέρων μια ιατροδικαστική εκτίμηση, και μάλιστα μετά από 3 χρόνια και ενάμιση έτος αντίστοιχα; Πώς ξέρουμε ότι δεν θα παγιωθεί ως τακτική σε άλλες περιπτώσεις με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ανασφάλεια δίκαιου;», κατέληξε στις δηλώσεις του ο δικηγόρος της 33χρονης.

Για την σπιτονοικοκυρά

Την ίδια στιγμή, ξεκινούν και οι καταθέσεις για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς την άλλη εβδομάδα, αφού η έρευνα για τον θάνατό της είναι ανοιχτή.

#ΡΟΥΛΑ_ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ #ΠΑΤΡΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/6xYpVMw
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη