Τα πρώτα λόγια του συζυγοκτόνου στο Κουκάκι: «Ήπια κάτι μπύρες, όταν γύρισα είχε ετοιμάσει βαλίτσες»

EUROKINISSI

Στις μπύρες που είχε πιει και τις... βαλίτσες που είχε ετοιμάσει η σύζυγός του απέδωσε το έγκλημά του στις πρώτες του δηλώσεις ο συζυγοκτόνος του Κουκακίου.

«Ήπια κάτι μπύρες το βράδυ, γύρισα σπίτι και η γυναίκα μου είχε ετοιμάσει βαλίτσες να φύγει. Τότε τη χτύπησα». Αυτά φαίνεται πως ήταν τα πρώτα λόγια του συζυγοκτόνου του Κουκακίου στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν.

Ο συζυγοκτόνοος, επιστρέφοντας από την έξοδό του, μαχαίρωση μέχρι θανάτου την 46χρονη σύζυγό του, ενώ αμέσως μετά τηλεφώνησε στο γιο τους ενημερώνοντάς τον ότι σκότωσε τη μητέρα του. Ο γιος βρήκε δολοφονημένη τη μητέρα του επιστρέφοντας στο σπίτι, μέσα σε μια «λίμνη» αίματος. Ο γυναικοκτόνος πατέρας του είχε πάρει το χωρίς πινακίδες αυτοκίνητό του και κατευθύνθηκε προς την παραλιακή, όπου διατείνεται ότι προσπάθησε να αυτοκτονήσει.

Ο γιος της 46χρονης γυναίκας κάλεσε το ΕΚΑΒ στη 01:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής, προκειμένου να διακομισθεί η μητέρα του στο νοσοκομείο ενώ η γυναίκα δεν είχε ζωτικές λειτουργίες. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο, έδωσαν εντολή στο ΕΚΑΒ να μην κάνουν τη διακομιδή, καθώς ή γυναίκα ήταν ήδη νεκρή και θα έπρεπε να έρθει ο ιατροδικαστής.

#ΣΥΖΥΓΟΚΤΟΝΟΣ #ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ #ΚΟΥΚΑΚΙ #ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ #ΣΥΛΛΗΨΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/uWpNJ7a
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη