Θεοδωρικάκος για το χρυσό του Τσαπατάκη: «Αντώνη για ακόμη μια φορά μας έκανες υπερήφανους»

Θεοδωρικάκος για το χρυσό του Τσαπατάκη: «Αντώνη για ακόμη μια φορά μας έκανες υπερήφανους»

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος με άναρτησή του στα social media συγχαίρει τον Αντώνη Τσαπατάκη για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στα 100 μέτρα πρόσθιο.

«Αντώνη για ακόμη μια φορά μας έκανες υπερήφανους», είναι το μήνυμα που έστειλε ο Τάκης Θεοδωρικάκος με αφορμή την μεγάλη επιτυχία του αστυνομικού που συμμετείχε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης που πραγματοποιήθηκε στη Μαδέιρα της Πορτογαλίας.

Ο υπουργός έγραψε για την επιτυχία του Τσαπατάκη: «Ο αστυνομικός Αντώνης Τσαπατάκης τίμησε για ακόμη μια φορά την Ελλάδα και την Ελληνική Αστυνομία. Κατέκτησε χθες στην Πορτογαλία το χρυσό μετάλλιο στα 100 μ. πρόσθιο, κάνοντάς μας για ακόμα μια φορά υπερήφανους! Αντώνη, η επιμονή, η προσπάθεια και η προσήλωσή σου στο στόχο είναι συγκινητική. Θερμά Συγχαρητήρια!».

Να θυμίσουμε ότι στον τελικό των 100μ. πρόσθιο SB4, ο Τσαπατάκης είχε χρόνο 1:36.27 που τον έφερε στην πρώτη θέση, με την επίδοσή του να αποτελεί και νέο πανελλήνιο ρεκόρ. Το προηγούμενο ανήκε στον ίδιο με 1:36.33 από τις 18 Ιουλίου 2015 στην Αγγλία.

Ο Χανιώτης κολυμβητής, γύρισε δεύτερος στο πρώτο 50άρι (45.23), όμως στην τελική ευθεία δεν είχε πρόβλημα να περάσει τον Κολομβιανό Μόισες Φουέντες Γκαρσία (1:36.84) και να τερματίσει πρώτος (σ.σ. το 2019 ήταν 4ος στο αντίστοιχο αγώνισμα).

#ΤΑΚΗΣ_ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ #ΧΡΥΣΟ_ΜΕΤΑΛΛΙΟ #ΑΜΕΑ #ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ #ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ_ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ #ΥΠΟΥΡΓΟΣ_ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ__ΤΟΥ_ΠΟΛΙΤΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/tdSfeil
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη