Πρώτη εμφάνιση Παπανδρέου μετά την τοποθέτηση βηματοδότη: Θα συνεχίσω με συνεχή άσκηση

Πρώτη εμφάνιση Παπανδρέου μετά την τοποθέτηση βηματοδότη: Θα συνεχίσω με συνεχή άσκηση

Την πρώτη του εμφάνιση μετά την επιτυχή επέμβαση τοποθέτησης βηματοδότη έκανε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου.

Στο 10ο Περιφερειακό Συνέδριο Ανάπτυξης στην Πάτρα παρενέβη ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην Πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, στην πρώτη του εμφάνιση μετά την επιτυχή επέμβαση τοποθέτησης βηματοδότη.

Ο Γ. Παπανδρέου συνομίλησε διαδικτυακά με τον δημοσιογράφο Αθανάσιο Ελλις σήμερα Σάββατο σε μία εξ αναβολής συζήτηση καθώς ήταν προγραμματισμένο να συμμετάσχει με φυσική παρουσία την περασμένη Πέμπτη ημέρα έναρξης του Συνεδρίου.

Ο ίδιος πάντως ευχαρίστησε όλους για τις ευχές που δέχτηκε για ταχεία ανάρρωση μετά την ξαφνική περιπέτεια της υγείας του και όπως είπε χαρακτηριστικά «Είμαι στις επάλξεις μετά από 2 ημέρες διακοπής. Πολύ σύντομα θα συνεχίσω το νέο τόπο ζωής με συνεχή άσκηση και όσο μπορεί κανείς να αθλείται γιατί είναι σημαντικό κομμάτι για την ζωή όλων μας».

#ΓΙΩΡΓΟΣ_ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ #ΠΑΣΟΚ #ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ #ΑΣΚΗΣΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/6pES83i
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη