Ρούλα Πισπιρίγκου: Αυτή είναι η φωτογραφία που ανέβασε με τη Μαλένα λίγο πριν δολοφονηθεί

Ρούλα Πισπιρίγκου: Αυτή είναι η φωτογραφία που ανέβασε με τη Μαλένα λίγο πριν δολοφονηθεί

Η Ρούλα Πισπιρίγκου ανέβασε ανάρτηση λίγες ώρες πριν η μικρή Μαλένα δολοφονηθεί σύμφωνα και με το επίσημο πόρισμα των ιατροδικαστών.

Στους αστυνομικούς του τμήματος Ανθρωποκτονιών θα καταθέσουν δυο βασικά πρόσωπα. Η Ρούλα Πισπιρίγκου που θα κληθεί να δώσει ανωμοτί εξηγήσεις ως ύποπτη αλλά και η θεία των παιδιών, αδερφή της 33χρονης μητέρας που θα κληθεί να δώσει κατάθεση ως μάρτυρας ή ως ύποπτη.

Ωστόσο, ανατριχίλα προκαλεί η ανάρτηση της Ρούλας Πισπιρίγκου λίγες ώρες πριν ξεψυχήσει η μικρή Μαλένα, με μια φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο να βρίσκεται στο κρεβάτι.

Σύμφωνα με το ντοκουμέντο που έφερε στο φως το Πρωϊνό η Μαλένα είχε κάνει χημειοθεραπεία και αντιδρούσε καλά, ήταν ευδιάθετη και ετοιμαζόταν να λάβει εξιτήριο από το νοσοκομείο. Μάλιστα, η κατάσταση του κοριτσιού ήταν τόσο καλή που ζήτησε και έφαγε σουβλάκι, λίγες ώρες πριν φύγει από τη ζωή, από το χέρι του ανθρώπου που της έφραξε τους αεραγωγούς.

Η φωτογραφία, όπως αναφέρει το συνοδευτικό κείμενο που έχει γράψει η Ρούλα Πισπιρίγκου στην ανάρτηση της, έχει τραβηχτεί στις 13 Απριλίου 2019, στις 14:30. Όπως συμπληρώνει η προφυλακισμένη ως παιδοκτόνος για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, 

«16:40 άκουσα τελευταία φορά την φωνή σου. 15 μήνες μακριά μας και αναζητώ να ακούσω πάλι το ΜΑΜΑ. Να μας προσέχεις όμορφή μου από εκεί που είσαι και να μας στέλνεις δύναμη».

#ΡΟΥΛΑ_ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ #ΜΑΛΕΝΑ #ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ #ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/WVa6Psq
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη