Μάχη για τη ζωή δίνει ο άνδρας που βρέθηκε μαχαιρωμένος στην Καλλιθέα, ανακρίνει τη σύντροφό του η Αστυνομία

EUROKINISSI

Κρίσιμη είναι η κατάσταση του άνδρα που βρέθηκε μαχαιρωμένος στην Καλλιθέα και εισήχθη σε ΜΕΘ του Λαϊκού Νοσοκομείου. Γιατί η Αστυνομία υποπτεύεται τη σύντροφό του.

Διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Λαϊκού Νοσοκομείου βρίσκεται ένας 60χρονος που βρέθηκε μαχαιρωμένος στην Καλλιθέα, ενώ η κατάστασή του χαρακτηρίζεται κρίσιμη. Τα τραύματά του είναι στην κοιλιακή χώρα.

Από το πρωί οι Αστυνομικοί ανακρίνουν τη σύντροφο του 60χρονου η οποία ισχυρίζεται ότι ο 60χρονος έφτασε στο διαμέρισμα μαχαιρωμένος. Οι Αστυνομικοί δεν έχουν μέχρι στιγμής εντοπίσει πουθενά αίματα στην περιοχή, ενώ η γυναίκα φέρεται να έχει «κενά» στην αφήγησή της.

Η σύντροφος του 60χρονου έχει απασχολήσει στο παρελθόν την Αστυνομία καθώς είχε κατηγορηθεί για απόπειρα δολοφονίας του πρώην συζύγου της. Το ζευγάρι φαίνεται πως είχε σοβαρό πρόβλημα αλκοολισμού, ενώ γείτονες μιλούσαν για συχνούς καβγάδες και περιστατικά ξυλοδαρμών.

#ΚΑΛΛΙΘΕΑ #ΜΑΧΑΙΡΩΜΑ #ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ #ΜΕΘ #ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/JU729xK
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη