Συγκλονίζει ο γιατρός της Μαλένας, τι λέει για τις τελευταίες ώρες του παιδιού και την ηπατική ανεπάρκεια (βίντεο)

Συγκλονίζει ο γιατρός της Μαλένας, τι λέει για τις τελευταίες ώρες του παιδιού και την ηπατική ανεπάρκεια (βίντεο)

Συγκλονίζει ο γιατρός της Μαλένας με τις νέες του αποκαλυπτικές δηλώσεις για την ηπατική ανεπάρκεια. Όπως λέει ο ίδιος, και να υπήρχε δεν θα σκότωνε το παιδί. Τι είπε για τις τελευταίες ώρες του παιδιού.

Ερωτηθείς για τη Ρούλα Πισπιρίγκου δηλώνει πως δεν μπορούσε με τίποτα να φανταστεί πως θα έκανε κάτι τέτοιο στα παιδιά της.

«Δεν έκανε κιχ αυτό το παιδί, δεν ακούστηκε η φωνούλα του, αυτά ήταν τα ερωτήματά μου στον ανακριτή. Θα ήθελα να έχω μια κάμερα να δω πώς πέθανε» λέει.

Αναφορικά με τον ασφυκτικό θάνατο και κατά πόσο εκτιμά πως συνέβη, ο γιατρός απαντά πως δεν μπορεί να ξέρει τι μπορεί να εξελίχθηκε σε αυτό το διάστημα που πέθανε το παιδί, αν δεν έχει κάποια μαρτυρία ή ένα βίντεο.

«Εγώ το παιδί το είδα τελευταία φορά στο διάδρομο, τρεις ώρες πριν το θάνατό του και έτρωγε σουβλάκια» αποκαλύπτει.

Σχετικά με τον αποκλεισμό της ηπατικής ανεπάρκειας ως αιτία θανάτου ο γιατρός εξηγεί πως και να υπήρχε το πρόβλημα αυτό, δεν σκοτώνει και ξεκαθάρισε πως κλινικά, εργαστηριακά αιματολογικά δεν φαινόταν η ηπατική ανεπάρκεια.

«Στην εντολή προς την ιατροδικαστή που έδωσα να γίνει νεκροτομή έγραψα "πιθανή αιτία θανάτου ανακοπή καρδιάς"» επισήμανε.

Τέλος, ο ογκολόγος ξεκαθάρισε πως ως προσωπικός γιατρός του παιδιού και διευθυντής, εάν του περνούσε μια υποψία δεν θα άφηνε τον οποιονδήποτε μαζί με το παιδί.

#ΜΑΛΕΝΑ #ΡΟΥΛΑ_ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ #ΠΑΤΡΑ #ΘΑΝΑΤΟΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/8NAfokP
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη