Οργισμένη η Παλιοσπύρου με τις «κολακείες» για την Κακαράντζουλα: «Είναι μία αδίστακτη εγκληματίας»

Οργισμένη η Παλιοσπύρου με τις «κολακείες» για την Κακαράντζουλα: «Είναι μία αδίστακτη εγκληματίας»

Οργή προκάλεσαν στην Ιωάννα Παλιοσπύρου οι δηλώσεις συγκρατούμενης της Έφης Κακαράντζουλα, η οποία χαρακτηρίζει την δράστιδα «μορφωμένη κοπέλα υψηλού επιπέδου».

 

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου απαντά μέσω του δικηγόρου της στις δηλώσεις για την Έφη Κακαράντζουλα, χαρακτηρίζοντάς την «στυγνή και αδίστακτη εγκληματία»

«Οι δηλώσεις αυτές για την δράστιδα είναι προσπάθεια να βελτιωθεί η εικόνα της ενόψει της δίκης που θα ξεκινήσει σε δεύτερο βαθμό. Δεν έχει μετανιώσει, δεν έχει συνειδητοποιήσει τι έχει κάνει, είναι μία στυγνή και αδίστακτη εγκληματίας.

Η Ιωάννα προσπαθεί να συνεχίσει στην ζωή της, να αφιερωθεί σε άλλες δράσεις που την γεμίζουν, οι προσπάθειες αγιοποίησης της δράστιδος δεν της κάνουν καλό, την γυρνούν σε όλα αυτά που έζησε. Η Ιωάννα προφανώς στεναχωρήθηκε και εξοργίστηκε, αλλά προσπαθεί να συνεχίσει τη ζωή της», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

 

 

#ΙΩΑΝΝΑ_ΠΑΛΙΟΣΠΥΡΟΥ #ΕΦΗ_ΚΑΚΑΡΑΝΤΖΟΥΛΑ #ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ #ΒΙΤΡΙΟΛΙ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/4pwIAY3
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη