Στη ΓΑΔΑ η Δήμητρα Πισπιρίγκου, μπήκε από την πίσω πόρτα

Στη ΓΑΔΑ η Δήμητρα Πισπιρίγκου, μπήκε από την πίσω πόρτα

Τρέχοντας από την πίσω πόρτα και συνοδεία αστυνομικών μπήκε πριν από λίγο στη ΓΑΔΑ η Δήμητρα Πισπιρίγκου.

Κατά την είσοδο της ακούστηκαν ύβρεις εναντίον της ενώ οι αστυνομικοί αδικαιολόγητα, προσπαθούσαν να απωθήσουν τους δημοσιογράφους.

Με την κατάθεση της Δήμητρα Πισπιριγκου ολοκληρώνεται σήμερα ο κύκλος των καταθέσεων για την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας ενώ δεν αποκλείεται να δοθούν από κάποιους εμπλεκόμενους συμπληρωματικές εξηγήσεις έως τα τέλη της εβδομάδας.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου ήταν παρούσα στο θάνατο του δεύτερου παιδιού, της Ίριδας (6 μηνών βρέφος) το οποίο κατέληξε την άνοιξη του 2021 στο σπίτι της Ρούλας και του Μάνου Δασκαλάκη.

Η αδελφή της προφυλακισμένης μάνας, όπως και εχθές η μητέρα της, έχουν καταγγείλει τον Δασκαλακη ότι βιαιοπραγούσε σε βάρος της συζύγου του.

Σύμφωνα με τον πόρισμα των δυο ιατροδικαστών, τόσο ο θάνατος της Μαλ΄ένας όσο και της Ίριδας οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια, πιθανόν ασφυξία.

{https://youtu.be/BpRI0u0xP_c}

#ΡΟΥΛΑ_ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ #ΔΗΜΗΤΡΑ_ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ #ΓΑΔΑ #ΠΑΤΡΑ #ΝΕΚΡΑ_ΠΑΙΔΙΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/ezYFC1R
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη