Καλοκαιράκι με τετραήμερη εργασία και χωρίς μείωση μισθού για ακόμα μία εταιρεία στην Ελλάδα

Καλοκαιράκι με τετραήμερη εργασία και χωρίς μείωση μισθού για ακόμα μία εταιρεία στην Ελλάδα

Η Terracom, προχωρά πιλοτικά στην καθιέρωση τετραήμερης εργασίας για τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο, χωρίς να επηρεάζονται τα εργασιακά δικαιώματα, το ωράριο εργασίας και οι μισθολογικές απολαβές των εργαζομένων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας και με βάση τα συμπεράσματα που θα προκύψουν από την πιλοτική εφαρμογή της τετραήμερης εργασίας, σκοπός είναι η μελλοντική καθολική εφαρμογή του τετραημέρου.

«Η δύναμη της Terracom είναι οι άνθρωποί της, οι οποίοι αποτελούν το βασικότερο παράγοντα της ανάπτυξης και της συνεχούς εξέλιξής της» αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Δημήτρης Ζαχαράκης, CEO της Terracom, με αφορμή την ανακοίνωση.

«Με την υιοθέτηση της τετραήμερης εργασίας για τους καλοκαιρινούς μήνες, σε συνδυασμό με το υβριδικό μοντέλο εργασίας που έχει ακολουθήσει η εταιρεία μας από την αρχή της πανδημίας, προσφέρουμε μεγαλύτερη ευελιξία, καλύτερη ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής και περισσότερες επιλογές για να αποφασίσουν οι άνθρωποί μας το βέλτιστο μοντέλο υλοποίησης των καθημερινών εργασιών» σημειώνει χαρακτηριστικά ο κ. Ζαχαράκης.

H Terracom ιδρύθηκε το 1999 στα Ιωάννινα και έχει ως αντικείμενο την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων στον τομέα της Πληροφορικής.

Η πρώτη εταιρεία στη χώρα μας που είχε ανακοινώσει πρώτη την τετραήμερη εργασία χωρίς να επηρεάζονται οι απολαβές των εργαζομένων της ήταν η Grant Thornton.

#ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗ_ΕΡΓΑΣΙΑ #ΜΙΣΘΟΣ #ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ #ΕΛΛΑΔΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/1gAVOjI
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη