Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: «Το βυτιοφόρο πολτοποίησε το κεφάλι της γυναίκας», σοκάρει μάρτυρας (βίντεο)

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: «Το βυτιοφόρο πολτοποίησε το κεφάλι της γυναίκας», σοκάρει μάρτυρας (βίντεο)

Μια τραγική είδηση έγινε γνωστή σήμερα το πρωί, όταν μια γυναίκα διαμελίστηκε από βυτιοφόρο λυμάτων. Πώς συνέβη η τραγωδία, σοκάρει αυτόπτης μάρτυρας.

Τραγικό θάνατο είχε ηλικιωμένη η οποία διαμελίστηκε από βυτιόφορο, στην Νέα Μηχανιώνα, στη Θεσσαλονίκη.

Η άτυχη γυναίκα διέσχιζε το δρόμο το βυτιοφόρο λυμάτων -και όχι απορριμματοφόρο, για το οποίο έκαναν λόγο οι πρώτες πληροφορίες- έκανε όπισθεν και πέρασε από πάνω της.

Το όχημα έκανε όπισθεν, λόγω του ότι ήταν κλειστός ο δρόμος προς εκκλησία της περιοχής, όπου βρισκόταν ο Οικουμενικός Πατριάρχης και η γυναίκα παρασύρθηκε από το όχημα.

Τα τραύματά της ήταν τόσο βαριά, που οι μάρτυρες και κάτοικοι της περιοχής, δεν κατάφεραν να την αναγνωρίσουν.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο που παρέλαβε τη σορό της άτυχης γυναίκας.

Σοκάρει μάρτυρας

Σοκαριστική είναι η περιγραφή αυτόπτη μάρτυρα για την τραγωδία: «Το βυτιοφόρο της πολτοποίησε το κεφάλι» ανέφερε ο άνδρας.

«Βγήκε από τα αυτοκίνητα δεν την πρόσεξε ο οδηγός, έπεσε πάνω της και πολτοποίησε το κεφάλι της, δεν μας αφήσαν να δούμε ποια είναι, εάν είναι δικιά μας» συμπλήρωσε.

#ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ #ΤΡΑΓΩΔΙΑ #ΔΙΑΜΕΛΙΣΤΗΚΕ #ΓΥΝΑΙΚΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/jL8KF5C
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη