-->

Ξέσπασε σε κλάματα η Κατερίνα Καινούργιου, «θέλω να κάνω ένα παιδάκι» (βίντεο)

Ξέσπασε σε κλάματα η Κατερίνα Καινούργιου, «θέλω να κάνω ένα παιδάκι» (βίντεο)

Η Τζένη Μπαλατσινού μίλησε αποκλειστικά για τη μητρότητα και συγκίνησε την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία μίλησε με τρυφερά λόγια για την επιχειρηματία. Μάλιστα η παρουσιάστρια ξέσπασε σε κλάματα όταν είπε ότι θέλει πολύ να κάνει ένα παιδί.

Η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε κάποιες δηλώσεις της Τζένης Μπαλατσινού για τον γιο της, δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή της και μίλησε για ακόμη μια φορά για την έντονη επιθυμία της να αποκτήσει και εκείνη κάποια στιγμή το δικό της παιδάκι.

«Τη θαυμάζω γιατί – συγκινούμαι που το λέω – όταν μια γυναίκα θέλει να κάνει παιδί, δεν υπάρχει δε μπορείς. Έχει προχωρήσει η επιστήμη και η κοινωνία μας που μπορείς να αποκτήσεις παιδάκι.

Έχει μιλήσει και η ίδια δημόσια για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε. Ακόμα θυμάμαι και το λέω και συγκινούμαι, τη στιγμή που βγήκε από το μαιευτήριο και ήταν δακρυσμένη γιατί κινδύνεψε η ζωή της για να φέρει το παιδάκι της στον κόσμο.

Επειδή θέλω και εγώ να κάνω ένα παιδάκι και πολλές φορές τώρα που μεγαλώνω, αναρωτιέμαι συνέχεια μήπως πολλά πράγματα είναι μάταια, προχωράει η ζωή μας και…» είπε η Κατερίνα Καινούργιου και ξέσπασε σε κλάματα.

«Καθόμαστε και στεναχωριόμαστε για βλακείες. Με πιάνουν τα ψυχολογικά μου. Περνάει ο χρόνος, το αφήνεις…» είπε με τρεμάμενη φωνή η Κατερίνα Καινούργιου.

#ΚΑΤΕΡΙΝΑ_ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ #ΤΖΕΝΗ_ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/zDbwcIO
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->