Σοκαριστική σκηνή σε τελικό: Αθλήτρια της συγχρονισμένης λιποθύμησε μέσα στην πισίνα (εικόνες)

Σοκαριστική σκηνή σε τελικό: Αθλήτρια της συγχρονισμένης λιποθύμησε μέσα στην πισίνα (εικόνες)

Η Ανίτα Αλβάρεζ λιποθύμησε μέσα στην πισίνα κατά τη διάρκεια του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Υγρού Στίβου στην Βουδαπέστη, με την προπονήτριά της να βουτά για να την βγάλει έξω.

Ένα σοκαριστικό επεισόδιο σημειώθηκε την Τετάρτη στη διάρκεια του τελικού του ελεύθερου προγράμματος (σόλο) στην καλλιτεχνική κολύμβηση στη Βουδαπέστη.

Η Αμερικανίδα Ανίτα Άλβαρεζ έχασε τις αισθήσεις της την ώρα που εκτελούσε τη χορογραφία της στην πισίνα και άρχισε να βυθίζεται προς το έδαφος.

Στο νερό βούτηξαν άμεσα για να τη σώσουν η Ισπανίδα προπονήτριά της, Αντρέα Φουέντες, καθώς και ένας βοηθός της διοργάνωσης.

Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που συνέβη κάτι τέτοιο στην αθλήτρια.Πέρυσι η Άλβαρεζ είχε λιποθυμήσει στους προκριματικούς αγώνες.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται, τώρα, να αξιολογηθεί η κατάσταση της υγείας της 25χρονης και να προσδιοριστούν τα αίτια του δεύτερου λιποθυμικού επεισοδίου που είχε μέσα σε διάστημα σχεδόν ενός έτους.

#ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ_ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ #ΤΕΛΙΚΟΣ #ΛΙΠΟΘΥΜΗΣΕ #ΑΘΛΗΤΡΙΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/G60fLnv
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη