Τα πρώτα λόγια της Δήμητρας Πισπιρίγκου μετά την κατάθεση της, τι είπε για την Ρούλα (βίντεο)

Τα πρώτα λόγια της Δήμητρας Πισπιρίγκου μετά την κατάθεση της, τι είπε για την Ρούλα (βίντεο)

Σε θρίλερ εξελίχθηκε χθες η μαραθώνια κατάθεση της αδερφής της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρας Πισπιρίγκου. Τι φέρεται να κατέθεσε στις αρχές, και τι υποστήριξε για τους θανάτους των τριών παιδιών από την Πάτρα (Ίριδα, Μαλένα, Τζωρτζίνα).

Σχεδόν απόλυτη για την αθωότητα της αδερφής της Ρούλας Πισπιρίγκου εμφανίστηκε η Δήμητρα Πισπιρίγκου στην πρώτη δήλωσή της μετά την πολύωρη κατάθεση που έδωσε την Τρίτη (21/6) στη ΓΑΔΑ και στους αστυνομικούς του ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής που ερευνούν την υπόθεση της Πάτρας.

«Δεν έχω να πω κάτι συγκεκριμένο, δεν θέλω να τοποθετηθώ για το περιχεόμενο της κατάθεσης. Ήταν μια ήρεμη διαδικασία αρκετά χρονοβόρα, Απάντησα σε ό,τι με ρώτησαν. Διηγήθηκα αρκετά περιστατικά έτσι όπως τα έχω ζήσει εγώ και μέχρι εκεί» είπε αρχικά η Δήμητρα Πισπιρίγκου μιλώντας στην τηλεόραση του star.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου προσθέτει, μάλιστα, ότι «ακόμα και τώρα είμαι ένα εκατομμύριο τοις εκατό πεπεισμένη ότι η Ρούλα δεν έχει κάνει τίποτα στα παιδιά. Δεν υπήρχε περίπτωση να πειράξει τα παιδιά γιατί έβλεπα πως ήταν απέναντι τους και πώς τα κοιτούσε. Εμένα αυτό μου φτάνει για να έχω μια γνώμη».

Παρά, δε, το πόρισμα Καρακούκη-Καλόγρηα που κατονόμασε την ασφυξία ως αιτία θανάτου της Μαλένας και της Ίριδας η Δήμητρα Πισπιρίγκου δίνει ελάχιστες πιθανότητες αυτό να έχει γίνει από την αδερφή της.

«Αν όμως για μισή πιθανότητα στο ένα εκατομμύριο τοις εκατό που δίνω εγώ, αποδειχθεί το αντίθετο για εμένα το επόμενο λεπτό πρέπει να απομακρυνθούν από τις θέσεις τους όλοι όσοι έκαναν λάθος σε αυτή την υπόθεση» είπε χαρακτηριστικά η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου αφήνοντας εντελώς εκτός από το κάδρο την 33χρονη.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου ζήτησε, τέλος, «ηρεμία κατ' αρχήν από όλους και ψυχραιμία. Να μην προτρέχουμε σε συμπεράσματα και περιμένω τουλάχιστον έστω και καθυστερημένα να δικαιωθούν τα παιδάκια μας».

Τι λέει η Δήμητρα, η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, αμέσως μετά την κατάθεσή της

#ΔΗΜΗΤΡΑ_ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ #ΡΟΥΛΑ_ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ #ΠΑΤΡΑ #ΚΑΤΑΘΕΣΗ #ΙΡΙΔΑ #ΜΑΛΕΝΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/sjVd3Ax
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη