«Βροχή» πέφτουν οι τηλεοπτικές προτάσεις για την Ιωάννα Παλιοσπύρου - Τι εκπομπή προτιμά

«Βροχή» πέφτουν οι τηλεοπτικές προτάσεις για την Ιωάννα Παλιοσπύρου - Τι εκπομπή προτιμά

Πολλές τηλεοπτικές παραγωγές βολιδοσκοπούν την Ιωάννα Παλιοσπύρου, προτείνοντάς της να ενταχθεί σε κάποια από τις εκπομπές της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν.

Προτάσεις για τηλεοπτική εκπομπή φαίνεται πως έχει δεχτεί η Ιωάννα Παλιοσπύρου. Σύμφωνα με πληροφορίες από το Πρωινό της έχουν προταθεί διάφοροι ρόλοι σε τηλεοπτικές παραγωγές.

Η ίδια εξετάζει θετικά τις προτάσεις, ωστόσο θα ήθελε να κάνει μία εκπομπή στην οποία να αφηγείται ιστορίες, να συναντά ανθρώπους και μέσα από αυτούς να περνά μηνύματα, όπως κάνει τελευταία στα podcast τα οποία παρουσιάζει.

«Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έχει πολλές τηλεοπτικές προτάσεις σε διάφορους ρόλους που θα ήθελαν να την δουν οι τηλεοπτικοί παραγωγοί που την έχουν προσεγγίσει. Και για κριτική επιτροπή και να αποτελέσει μέρος μιας παρέας, μια ψυχαγωγική εκπομπή…», ανέφερε αρχικά.

 

#ΙΩΑΝΝΑ_ΠΑΛΙΟΣΠΥΡΟΥ #ΕΚΠΟΜΠΗ #ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/MnFosuv
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη