Βόλος: Έκανε καταγγελία στον άντρα της για κακοποίηση επειδή... μιλούσε με άλλες στο Facebook

Βόλος: Έκανε καταγγελία στον άντρα της για κακοποίηση επειδή... μιλούσε με άλλες στο Facebook

Επιστρέφουν στο σπίτι δύο κορίτσια 15 και 12 χρονών, που από τη Μεγάλη Πέμπτη φιλοξενούνταν στο Ορφανοτροφείο στον Βόλο, καθώς οι «απειλές» που δέχονταν από τον πατέρα τους έγιναν από τη μητέρα τους γιατί... τον ζήλευε.

Πιο αναλυτικά, αποδείχτηκε ότι η καταγγελία έγινε από ζήλεια της γυναίκας επειδή ο άνδρας της μιλούσε με άλλες γυναίκες στο Facebook.

Η εισαγγελέας Ανηλίκων Βόλου, ανακάλεσε τη διάταξη με την οποία τα δύο ανήλικα κορίτσια φιλοξενούνταν στο Ορφανοτροφείο Βόλου, με αποτέλεσμα τα δύο παιδιά να επιστρέψουν στο σπίτι τους σύμφωνα με το magnesianews.gr.

Όπως προέκυψε από την έκθεση των κοινωνικών υπηρεσιών, η γυναίκα και μητέρα των παιδιών ζήλευε που ο σύζυγός της μιλούσε άλλες γυναίκες στο Facebook και ψευδώς είχε καταθέσει αρχικά ότι την χτυπούσε (τη μια έλεγε ναι και την άλλη όχι).

Η γυναίκα πήγε στον Ξενώνα Κακοποιημένων Γυναικών και οι δύο κόρες της φιλοξενούνταν από τη Μ. Πέμπτη στο Ορφανοτροφείο Βόλου.

Με την ολοκλήρωση της κοινωνικής έρευνας, κλήθηκαν οι εμπλεκόμενοι στο γραφείο της εισαγγελέως Ανηλίκων, όπου υπήρξε κοινή ομολογία ότι υπήρχαν προβλήματα στις σχέσεις του ζευγαριού, αλλά ο πατέρας ποτέ δεν κακοποίησε την γυναίκα και τα παιδιά.

Η γυναίκα φαίνεται ότι ήθελε να πάει με τα παιδιά της στη Γερμανία, όπου ζει η αδελφή της, με αποτέλεσμα η ίδια και η μεγάλη της κόρη να τα «φουσκώσουν» για να φύγουν από τον πατέρα.

Όταν είδαν ότι η γυναίκα κατέληξε στον ξενώνα κακοποιημένων γυναικών και τα παιδιά στο Ορφανοτροφείο, ξεκαθαρίστηκε το έγινε πραγματικά και το αποτέλεσμα είναι να επιστρέψουν γυναίκα και παιδιά κοντά στον σύζυγο και πατέρα τους.

#ΒΟΛΟΣ #ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ #ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ #FACEBOOK


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/UaXIbdK
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη