Θεοδωρικάκος: «Ας εγκαταλείψει επιτέλους η Τουρκία τα fake news για ελληνικούς πυροβολισμούς στον Έβρο»

Θεοδωρικάκος: «Ας εγκαταλείψει επιτέλους η Τουρκία τα fake news για ελληνικούς πυροβολισμούς στον Έβρο»

Την τουρκική «μονταζιέρα» καταγγέλλει με ανάρτησή του στα social media ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος.

Με ανάρτησή του στα social media, o Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος απαντά σε δημοσίευμα Τουρκικής ιστοσελίδας περί επεισοδίου στον Έβρο. Χαρακτηριστικά ο υπουργός έγραψε:

«Η Τουρκία έχει βεβαρυμένο παρελθόν στην εργαλειοποίηση των παράτυπων μεταναστών. Ας εγκαταλείψει επιτέλους τα fake news για ελληνικούς πυροβολισμούς στον Έβρο ».

{https://twitter.com/theodorikakosp/status/1536362925941837824}

Τι μεταδίδουν τα τουρκικά ΜΜΕ

Όπως επισημαίνει το CNN Turk το συμβάν σημειώθηκε στο χωριό Αλιμπέι, στα ελληνικά σύνορα της συνοικίας Ουζουνκιοπρού της Ανδριανούπολης. Εκεί, ελληνικές δυνάμεις ασφαλείας φέρονται να άνοιξαν πυρ εναντίον ομάδας μεταναστών από το Αφγανιστάν που επιχειρούσε να περάσει παράνομα τα σύνορα, με αποτέλεσμα τον θάνατο ενός και τον σοβαρό τραυματισμό οκτώ ατόμων. 

{https://twitter.com/cnnturk/status/1536361193127956488}

#ΤΑΚΗΣ_ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ #ΤΟΥΡΚΙΑ #ΕΒΡΟΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/qe2x5L7
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη