«Κλείδωσε» το νέο Fuel Pass: Την Τρίτη έκτακτες ανακοινώσεις για την επιδότηση καυσίμων

«Κλείδωσε» το νέο Fuel Pass: Την Τρίτη έκτακτες ανακοινώσεις για την επιδότηση καυσίμων

Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιείται αυτή την ώρα στο Μέγαρο Μαξίμου προκειμένου να οριστικοποιηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες για το νέο Fuel Pass.

Με συμμέτοχη των αρμόδιων υπουργών πραγματοποιείται η τελική συνάντηση πριν την επίσημη ανακοίνωση για το Fuel Pass 2, που αναμένεται ενισχυμένο - με περισσότερους δικαιούχους και μεγαλύτερα ποσά.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η νέα επιδότηση έχει «κλειδώσει» και πρόκειται να ανακοινωθεί το αργότερο έως την Τετάρτη.

Υπενθυμίζεται πως την περασμένη Τρίτη ο πρωθυπουργός επιβεβαίωσε σε συνέντευξή του το συγκεκριμένο σχέδιο της κυβέρνησης, σημειώνοντας σχετικά:

Θα υπάρξει παρέμβαση και στη βενζίνη και θα υπάρξουν ανακοινώσεις την επόμενη εβδομάδα από το οικονομικό επιτελείο. Ο προηγούμενος τρόπος (δηλαδή το Fuel Pass) δίνει ένα περίγραμμα για το πώς θα παρέμβουμε και ίσως αυτή τη φορά να είναι με πιο ενισχυμένο τρόπο, διότι αντέχουμε δημοσιονομικά. Θα είναι μία ανακούφιση για τους πολίτες ενόψει των καλοκαιριών διακοπών.

Η εφαρμογή της συγκεκριμένης παρέμβασης για τα καύσιμα θα ξεκινήσει από την 1η Ιουλίου και θα έχει διάρκεια τριών μηνών. 

#FUEL_PASS #ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ #ΚΑΥΣΙΜΑ #ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ #ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/eC6SkVJ
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη