Η συγκινητική αφιέρωση του Good Job Nicky στην μητέρα του Σοφία Αλιμπέρτη που την έκανε να κλάψει (βίντεο)

Η συγκινητική αφιέρωση του Good Job Nicky στην μητέρα του Σοφία Αλιμπέρτη που την έκανε να κλάψει (βίντεο)

Στην σκηνή του SNF Nostos εμφανίστηκε το βράδυ της Παρασκευής ο Good Job Nicky για μία μοναδική συναυλία μαζί με άλλους καλλιτέχνες. Η συγκινητική αφιέρωση που έκανε στην μητέρα του Σοφία Αλιμπέρτη και την έκανε να δακρύσει.

Ο ίδιος όπως ήταν αναμενόμενο καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο και μάλιστα ο νεαρός τραγουδιστής, Good Job Nicky, ανανέωσε το ραντεβού του μαζί τους σε επόμενα live.

Φυσικά, στο πλευρό του βρισκόταν όπως πάντα η μητέρα του, Σοφία Αλιμπέρτη, αλλά και ο αδελφός του Μιχαήλ – Άγγελος Βαρθακούρης, με τον δεύτερο μάλιστα να τραβάει βίντεο το οποίο δείχνει τη Σοφία Αλιμπέρτη ιδιαίτερα συγκινημένη όταν ο Good Job Nicky της αφιέρωσε ένα τραγούδι επί σκηνής.

Δείτε την συγκινητική αφιέρωση:

@alexandros_manos Όταν ο Job Nicky αφιερώνει τραγούδι στη μαμά του, Σοφία Αλιμπέρτη! ? #GoodJobNicky #SofiaAlimberti #TikTokGR #Fyp #Fy #MpesFypGamw #Viral #MoodOfTheDay #ελληνικοτικτοκ #μπεςφοργιουγαμω #GreekMusic #Snfcc ♬ original sound - Alexandros Manos
#ΣΟΦΙΑ_ΑΛΙΜΠΕΡΤΗ #GOOD_JOB_NICKY #ΑΦΙΕΡΩΣΗ #ΣΥΝΑΥΛΙΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/vj7KARF
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη