Απίστευτη ανατροπή στον βιασμό στα Μάλια: H 33χρονη αρνείται πως το έκανε ο πατέρας της

Απίστευτη ανατροπή στον βιασμό στα Μάλια: H 33χρονη αρνείται πως το έκανε ο πατέρας της

Για «φρικτό λάθος» στην υπόθεσή της κάνει λόγο η 33χρονη Βρετανίδα, η οποία έπεσε θύμα βιασμού στα Μάλια της Κρήτης. Δηλώνει σίγουρη πως δεν την έχει βιάσει ο πατέρας της.

 

Σοκαρισμένη παρακολουθεί η κοινότητα στα Μάλια της Κρήτης τις εξελίξεις έπειτα από την καταγγελία τουρίστριας το απόγευμα της 9ης Ιουνίου ότι έπεσε θύμα βιασμού - ενώ ήταν μεθυσμένη - χωρίς όμως να μπορεί να υποδείξει τον δράστη.

Υπενθυμίζεται πως από βιντεοληπτικό υλικό που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές προέκυψε ότι ο 62χρονος πατέρας της ήταν εκείνος που την βίασε, ενώ είχε αποπειραθεί να προβεί σε ασελγείς πράξεις και μέσα στο μπαρ όπου διασκέδαζαν κι όπου την χτύπησε στο πρόσωπο.

Το Σάββατο 11 Ιουνίου προσήχθη και στη συνέχεια συνελήφθη ο πατέρας της γυναίκας με τον οποίο έκαναν μαζί διακοπές στα Μάλια.

Μιλώντας στην Daily Mail, ωστόσο, η κοπέλα που επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυνία της δήλωσε απολύτως σίγουρη ότι ο άνδρας που την βίασε κατά τη διάρκεια των διακοπών της δεν είναι ο πατέρας της.

«Το είπα στην Ελληνική Αστυνομία, όμως απλώς με αγνοούν»

Κατηγόρησε μάλιστα τις ελληνικές Αρχές ότι έχουν κάνει «ένα φρικτό λάθος» στην υπόθεσή της. Πιο συγκεκριμένα, υποστήριξε πως ο πατέρας της είχε γυρίσει στο ξενοδοχείο την ώρα της επίθεσης, ενώ είναι απολύτως σίγουρη ότι το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας και τα δείγματα DNA που συνελέγησαν και από τους δύο θα οδηγήσουν στην απαλλαγή του.

«Μπορώ να σας πω 100% ότι δεν με βίασε. Ζω με τον μπαμπά μου στο Ηνωμένο Βασίλειο, πήγα μαζί του διακοπές στην Ελλάδα και είναι ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου» αναφέρει η 33χρονη.

«Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να έκανε κάτι τόσο αηδιαστικό. Το είπα και στην Ελληνική Αστυνομία αυτό, όμως απλώς με αγνοούν… Πρόκειται για μια πολύ αγχωτική και τραυματική κατάσταση, αλλά υπάρχει ελπίδα για εμάς. Μας είπε ο δικαστής ότι εάν η εξέταση DNA του πατέρα μου αποδείξει την αθωότητά του, θα τον αφήσουν να φύγει», συμπληρώνει.

Όσον αφορά στα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ. που υποδεικνύουν την ενοχή του πατέρα της, η 33χρονη επιμένει ότι τους είχε πει πως ο πατέρας της – και όχι ο δράστης – ήταν ντυμένος στα ολόλευκα.

#ΒΙΑΣΜΟΣ #ΜΑΛΙΑ #ΚΡΗΤΗ #ΣΥΛΛΗΨΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/uVGDeyC
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη