Η Ιωάννα Παλιοσπύρου για το ξύλο στα βραβεία MAD: Με προβληματίζει που νέα παιδιά δεν απομονώνουν τέτοια «πρότυπα»

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου για το ξύλο στα βραβεία MAD: Με προβληματίζει που νέα παιδιά δεν απομονώνουν τέτοια «πρότυπα»

Η στιγμή του άγριου καυγά στα βραβεία MAD VMA έγινε όταν η Ιωάννα Παλιοσπύρου ήταν στην σκηνή για να βραβεύσει την Έλενα Παπαρίζου.

Η γυναίκα «σύμβολο», που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι και έχει νιώσει με απερίγραπτο τρόπο τον όρο «βία» επάνω στο σώμα και την ψυχή της, επανήλθε σήμερα στο απίστευτο περιστατικό με το άγριο ξύλο χθες στα βραβεία του MAD.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ανέβασε σήμερα ένα story στο Instagram, αναφερόμενη στο συμβάν.

«Δεν με νοιάζει ποιος και γιατί τσακώθηκε. Δεν έχει σημασία πώς ένιωσα και τι έκανα. Σημασία έχει πως δεν αντιδράσαμε όπως έπρεπε σε όσα συνέβησαν χθες το βράδυ» γράφει.

«Με στενοχωρεί και με προβληματίζει που τα νέα παιδιά δεν μπορούν να φιλτράρουν σωστά όσα συμβαίνουν μπροστά στα μάτια τους και δεν απομονώνουν τέτοια "πρότυπα"», προσθέτει.

paliosp

Να σημειωθεί ότι η Ιωάννα Παλιοσπύρου μίλησε χθες το βράδυ αμέσως μετά το περιστατικό:

«Είμαι άτυχη μάλλον, δεν ξέρω τι γίνεται. Δυστυχώς το είδα μπροστά στα μάτια μου. Είδα κάποιον να επιτίθεται με γροθιά. Προσπάθησα να διατηρήσω τη ψυχραιμία μου, αυτά είναι πολύ κρίμα να γίνονται.

Εκείνη τη στιγμή δεν φοβήθηκα αλλά πάγωσα και προσπάθησα να διατηρήσω τη ψυχραιμία μου. Προσπάθησα να πω και κάτι από το μικρόφωνο, ότι δεν είμαστε υπέρ της βίας κι ότι πρέπει να έχουμε ψυχραιμία. Δυστυχώς ξέφυγαν τα πράγματα. Στενοχωρήθηκα που δεν έδωσα το βραβείο στην Έλενα Παπαρίζου.

Έτρεξα να της μιλήσω και να την ηρεμήσω. Της έδωσα ένα φιλί. Ήταν πάρα πολύ τρομαγμένη. Υπάρχει μια σύγκρουση ανάμεσα στους καλλιτέχνες της τραπ κι ήρθαν να τις λύσουν εδώ» ανέφερε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

#ΙΩΑΝΝΑ_ΠΑΛΙΟΣΠΥΡΟΥ #ΒΡΑΒΕΙΑ #MAD #INSTAGRAM #ΞΥΛΟ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/Fs5HIrD
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη