Mercedes: Ανακαλούνται 1 εκατομμύριο αυτοκίνητα για πρόβλημα στα φρένα

pexels

Η Mercedes-Benz Group AG θα ανακαλέσει σχεδόν ένα εκατομμύριο οχήματα σε όλο τον κόσμο λόγω «πιθανού προβλήματος με το σύστημα πέδησης».

Όπως ανέφερε το πρακτορείο AFP, επικαλούμενο τη γερμανική ομοσπονδιακή αρχή μεταφορών, περισσότερα από 993.000 αυτοκίνητα ανακαλούνται σε όλο τον κόσμο, εκ των οποίων τα 70.000 στη Γερμανία.

Η ρυθμιστική αρχή (KBA), ανέφερε ότι το θέμα αφορά αυτοκίνητα που κατασκευάστηκαν μεταξύ 2004 και 2015 και ανήκουν στις σειρές ML και GL καθώς και στο πολυτελές μίνι βαν R-Class.

Η Mercedes επιβεβαίωσε την ανάκληση με δήλωση στο Γαλλικό Πρακτορείο, λέγοντας ότι ένας «ιδιαίτερα δυνατός ή σκληρός» ελιγμός πέδησης θα μπορούσε να προκαλέσει μηχανική βλάβη στο σύστημα σε «σπάνιες περιπτώσεις πολύ σοβαρής διάβρωσης».

#MERCEDES #ΑΝΑΚΛΗΣΗ #ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ #ΦΡΕΝΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/WVvpJoa
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη