ΠΑΣΟΚ για Novartis: Να απαντήσει ξεκάθαρα το ΥΠΕΞ για τη φερόμενη παραποίηση του εγγράφου

ΠΑΣΟΚ για Novartis: Να απαντήσει ξεκάθαρα το ΥΠΕΞ για τη φερόμενη παραποίηση του εγγράφου

Το ΠΑΣΟΚ ζητά να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για την εις βάρος διερεύνησης της υπόθεσης Novartis και να πάρει ξεκάθαρη θέση το ΥΠΕΞ για τις καταγγελίες με τη φερόμενη παραποίηση του επίμαχου εγγράφου.

Το ΠΑΣΟΚ ζητά «να επιταχυνθούν» για την «εις βάθος διερεύνηση» της υπόθεσης Novartis και ζητά από το Υπουργείο Εξωτερικών «να απαντήσει ξεκάθαρα» για τη φερόμενη παραποίηση ενός εγγράφου το οποίο, -όπως επισημαίνουν στη Χαριλάου Τρικούπη- έχει ήδη από διετίας κατατεθεί και αξιολογηθεί από τη Βουλή και τη Δικαιοσύνη, στην ακριβή του μορφή, κανονικά μεταφρασμένο, χωρίς να παραλείπεται τίποτα.

Συγκεκριμένα, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής, Δημήτρης Μάντζος, σημείωσε:

Εμπιστευόμαστε απόλυτα την ελληνική Δικαιοσύνη, που είναι η μόνη αρμόδια να συνεχίσει την εις βάθος διερεύνηση της υπόθεσης Novartis. Οι διαδικασίες πρέπει να επιταχυνθούν.

Ως ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής δεν ανεχόμαστε καμία σκιά.

Ζητάμε από το υπουργείο Εξωτερικών να απαντήσει ξεκάθαρα για τη φερόμενη παραποίηση ενός εγγράφου το οποίο, όμως, έχει ήδη από διετίας κατατεθεί και αξιολογηθεί από τη Βουλή και τη Δικαιοσύνη, στην ακριβή του μορφή, κανονικά μεταφρασμένο, χωρίς να παραλείπεται τίποτα.

#ΠΑΣΟΚ #NOVARTIS #ΠΑΣΟΚ__ΚΙΝΑΛ #ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ #ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ_ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ #ΥΠΕΞ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/RLgFljt
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη