O ΟΠΑΠ Μέγας Χορηγός του Unileague

O ΟΠΑΠ Μέγας Χορηγός του Unileague

Ο ΟΠΑΠ ενώνει τις δυνάμεις του με το Unileague, μία από τις μεγαλύτερες ερασιτεχνικές αθλητικές διοργανώσεις στην Ελλάδα, στηρίζοντας έμπρακτα και τον φοιτητικό αθλητισμό. 

Ως Μέγας Χορηγός, o ΟΠΑΠ βρίσκεται στο πλευρό των φοιτητών που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου 5x5, μπάσκετ και τένις, που διοργανώνονται υπό τη σκέπη του Unileague. Επιπλέον, με πρωτοβουλία του ΟΠΑΠ, από εφέτος προστίθενται στο καλεντάρι του Unileague και τα eSports, που αποτελούν σημαντική τάση στο χώρο του αθλητισμού τα τελευταία χρόνια.

Στο ΟΠΑΠ Unileague, όπως είναι πλέον η ονομασία της διοργάνωσης, χτυπά η καρδιά του φοιτητικού αθλητισμού με αγωνιστική δράση σε 10 πόλεις: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Βόλο, Ηράκλειο, Πάτρα, Λάρισα, Ρέθυμνο, Τρίκαλα και Χανιά. Οι αγώνες πραγματοποιούνται 10 μήνες το χρόνο, με ενεργή συμμετοχή ομάδων από 35 ακαδημαϊκά ιδρύματα. Στο πλαίσιο αυτό, το ΟΠΑΠ Unileague αποτελεί έναν από τους κορυφαίους ερασιτεχνικούς αθλητικούς θεσμούς της χώρας, που συνδυάζει υψηλές αγωνιστικές επιδόσεις, διασκέδαση, δράση και κοινωνικοποίηση.

Στην ομπρέλα του ΟΠΑΠ Unileague περιλαμβάνεται, επίσης, η Ελληνική Ομάδα mini ποδοσφαίρου, η οποία εκπροσωπεί τη χώρα μας κάθε χρόνο στο Socca World Cup ανάμεσα σε 40 χώρες. Επίσης, η πρωταθλήτρια ομάδα του ΟΠΑΠ Unileague 5x5 έχει το δικαίωμα συμμετοχής στο κορυφαίο διεθνές τουρνουά SOCCA Champions League.

Περισσότερες πληροφορίες για όλες τις δράσεις του ΟΠΑΠ Unileague στην ιστοσελίδα www.unileague.gr

#ΟΠΑΠ #UNILEAGUE


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/i0CHYmn
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη