Θεοφάνους για επανένωση των ONE: «Ούτε καν ερωτήθηκα, δεν έχουν δικαίωμα ούτε νομικά»

Θεοφάνους για επανένωση των ONE: «Ούτε καν ερωτήθηκα, δεν έχουν δικαίωμα ούτε νομικά»

Για την επανένωση των ONE ρωτήθηκε για ακόμη μία φορά ο Γιώργος Θεοφάνους, ο οποίος αποκάλυψε ότι τον έχει στεναχωρήσει το γεγονός, ότι δεν τον ρώτησαν.

 

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός συνθέτης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται», όπου εξομολογήθηκε ότι: «Απόρησα που είδα τους ONE με τη Δέσποινα Βανδή στην Κύπρο γιατί αυτό το πρότζεκτ είχε ημερομηνία λήξης, ήταν κάτι που έγινε τότε. Ούτε καν ερωτήθηκα για αυτό, να σου πω την αλήθεια, με στεναχώρησε, αλλά δεν είπα σε κανέναν τίποτα.

Οι ONE δεν θα υπήρχαν αν δεν τους φτιάχναμε μια ομάδα ανθρώπων, όχι μόνο εγώ, αλλά δεν έχει σημασία αυτό. Ήταν ένα πρότζεκτ, το οποίο θα μπορούσε να υπάρχει όπως υπάρχει και ο Κωνσταντίνος μόνος του», είπε αρχικά ο Γιώργος Θεοφάνους.

Ο Γιώργος Θεοφάνους είπε επίσης: «Δεν είναι δικαίωμά τους να ενωθούν, ούτε νομικά δεν έχουν δικαίωμα, αλλά δεν πειράζει. Σε καμία περίπτωση δεν θα στερούσα εγώ αυτή τη χαρά από έναν άνθρωπο. Με τις ευχές μου, όσο μπορούν να ζουν από αυτό, μακάρι».

#ΓΙΩΡΓΟΣ_ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ #ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ #ΕΠΑΝΕΝΩΣΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/uCLwTkK
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη