Power Pass: Αυτά είναι τα στάδια των αιτήσεων, τι σημαίνουν τα μηνύματα στην πλατφόρμα

Power Pass: Αυτά είναι τα στάδια των αιτήσεων, τι σημαίνουν τα μηνύματα στην πλατφόρμα

Πάνω από 255 χιλίαδες πολίτες έχουν ήδη υποβάλλει αίτηση για το Power Pass, με τους περισσότερους να βλέπουν μηνύματα όπως «υπό εκκαθάριση» ή υπό έλεγχο. Τι σημαίνουν όμως τα μηνύματα στην σχετική πλατφόρμα

Σε μία σειρά από στάδια θα περάσουν οι αιτήσεις μας στο vouchers.gov.gr μέχρι την τελική εκταμίευση του ποσού της επιδότησης ρεύματος.

Σήμερα Δευτέρα, 20 Ιουνίου, δυνατότητα να υποβάλλουν αιτήσεις έχουν οι δικαιούχοι που το ΑΦΜ τους τελειώνει σε «1» ή «2», όπως και τις προηγούμενες ημέρες, ενώ εντός της ημέρας αναμένεται να «ανοίξει» η πλατφόρμα και για τα ΑΦΜ που λήγουν σε «3».

Παρακάτω θα βρείτε μια αναλυτική εξήγηση των μηνυμάτων που εμφανίζονται στην πλατφόρμα, που αποκαλύπτουν και σε ποιο στάδιο βρίσκεται η αίτησή σας.

ΕΚΚΡΕΜΕΙ ΥΠΟΒΟΛΗ: Ο χρήστης δεν έχει πατήσει την «υποβολή αίτησης».

ΑΠΟΡΡΙΦΘΕΙΣΑ: Η αίτηση έχει απορριφθεί. Εάν πλοηγηθείτε στη σελίδα της αίτησης θα δείτε στο πάνω μέρος περισσότερες πληροφορίες (π.χ. αδυναμία διασταύρωσης του ΑΦΜ ως δικαιούχου/συνδικαιούχου στο δηλωθέν ΙΒΑΝ). Απορριφθείσες αιτήσεις μπορούν να αλλαχτούν και να επανυποβληθούν.

ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ: Η αίτηση έχει υποβληθεί και βρίσκεται σε διαδικασία ελέγχου των εξής:

  • Αν ο ΑΦΜ αντιστοιχεί στον δικαιούχο/συνδικαιούχο του τραπεζικού λογαριασμού με το δηλωθέν IBAN.
  • Αν ο αιτών/αιτούσα δεν έχει ήδη υποβάλλει τη μία αίτηση που δικαούται για τον ίδιο και τον/την σύζυγο, αλλά και πως δεν έχει ξεπεράσει τις τρεις για τα προστατευόμενα μέλη.

ΥΠΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ: Για όσες αιτήσεις είναι σε αυτή την κατάσταση, έχουν ολοκληρωθεί οι έλεγχοι και περιμένουν από 1η Ιουλίου 2022 να εκτελεστούν οι εκκαθαρίσεις για να αποφασιστεί το ποσό της επιστροφής.

poapa

ΠΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ: Το ποσό επιστροφής (για πληρωμή, μέσω ΔΙΑΣ) θα αποσταλεί στην επιλεγμένη τράπεζα.

ΠΡΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ: Η εντολή για το ποσό επιστροφής έχει αποσταλεί στην επιλεγμένη τράπεζα μέσω ΔΙΑΣ και αναμένεται από την τράπεζα να κάνει την πληρωμή.

ΕΓΚΡΙΘΕΙΣΑ: Έχει ληφθεί η απάντηση από το επιλεγμένο Χρηματοπιστωτικό Ίδρυμα ότι εκτέλεσε επιτυχώς την πληρωμη. Ο/Η δικαιούχος μπορεί να ελέγξει το λογαριασμό του/της.

#POWER_PASS #ΑΙΤΗΣΕΙΣ #ΥΠΟΒΟΛΗ #ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/RJ5oLpx
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη