Reuters Institute 2022: Το Dnews για τρίτη χρονιά πρώτο σε αξιοπιστία Μέσο Ενημέρωσης στην Ελλάδα (πίνακες)

Reuters Institute 2022: Το Dnews για τρίτη χρονιά πρώτο σε αξιοπιστία Μέσο Ενημέρωσης στην Ελλάδα (πίνακες)

Μία ακόμα πρωτιά για το Dnews (Dikaiologitika.gr) έφερε η ετήσια διεθνής έρευνα για τα μέσα ενημέρωσης στην Ελλάδα. 

Για τρίτη χρονιά, σύμφωνα με την έρευνα του Digital News Report του Reuters of Institute το Dnews καταλαμβάνει την πρώτη θέση στην αξιοπιστία μεταξύ όλων των μέσων ενημέρωσης στην Ελλάδα. 

Η έρευνα πραγματοποιείται κάθε χρόνο από το Reuters Ιnstitute σε συνεργασία με το Oxford University με την υποστήριξη μεγάλων οργανισμών όπως η Google, και πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων από όλο τον κόσμο. Η έρευνα καταδεικνύει ότι όπως και πέρσι, έτσι και φέτος οι πολίτες βάζουν στην κορυφή των προτεραιοτήτων τους όσον αφορά την ενημέρωση, την εγκυρότητα, την αμεσότητα και την σοβαρότητα. Και για μία ακόμα φορά, το Dnews βρίσκεται στην κορυφή. 

Όπως μπορείτε να δείτε στα αποτελέσματα του Digital News Report, για την Ελλάδα, το Dnews βρίσκεται, όπως και πέρσι, στην κορυφή της αξιοπιστίας μεταξύ όλων των μέσων ενημέρωσης, με ποσοστό 53%.

trust38

Στον πίνακα με τη δημοφιλία ανάμεσα στις ελληνικές ενημερωτικές ιστοσελίδες το Dnews βρίσκεται στις πρώτες θέσεις με ποσοστό 28%. Η ουσία είναι μία. Στις δύο μετρήσεις του Digital News Report το Dnews βρίσκεται στην κορυφή τόσο σε αξιοπιστία όσο και σε δημοφιλία για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. 

dnews383

Το Dnews όταν ξεκίνησε πριν από 11 χρόνια είχε ως προτεραιότητα την αξιοπιστία, την ουδετερότητα και την αμεσότητα. Τις τρεις αυτές αρχές συνεχίζει να υπηρετεί μέχρι και σήμερα. 

Βγαίνοντας από μία μακρά περίοδο κρίσης, ελέω κορονοϊού, όπου τα fake news διαδίδονται με τάχιστους ρυθμούς, το Dnews κατάφερε να μη χάσει σπιθαμή της αξιοπιστίας του γιατί επένδυσε όσο ποτέ άλλωτε σε αυτή. 

Το Dnews (www.dikaiologitika.gr) είναι ένα σύγχρονο ελληνικό ενημερωτικό site που παρακολουθεί και καταγράφει τις εξελίξεις στην Ελλάδα και στον κόσμο με όρους και προϋποθέσεις υψηλής ποιοτικής δημοσιογραφίας. 

Διακρίνεται, δε, και ως ιστότοπος που παρέχει με αξιόπιστο και έγκυρο τρόπο κάθε πληροφορία που αφορά στις συναλλαγές των πολιτών με το κράτος καθώς και στο σύνολο των κοινωνικών παροχών και επιδομάτων που αφορούν σε όλες τις κοινωνικές και ηλικιακές ομάδες.

Για μία ακόμα φορά το Dnews θα ήθελε να ευχαριστήσει τα εκατομμύρια των αναγνωστών του, που το τοποθέτησαν και πάλι στην κορυφή της αξιοπιστίας μεταξύ των ΜΜΕ και υπόσχεται ότι θα συνεχίζει να παλεύει με την ίδια ζέση, για τις αρχές με τις οποίες ξεκίνησε. Την ουδετερότητα, την αμεσότητα, σοβαρότητα και πάντα με σεβασμό στον πολίτη.

Δείτε όλη την έρευνα εδώ

#Reuters #2022 #DNEWS #ΜΜΜ #ΕΡΕΥΝΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/OqhfiD8
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη