Το Squid Game για 2η σεζόν από το Neflix, ανέβηκε το 1ο teaser

Το Squid Game για 2η σεζόν από το Neflix, ανέβηκε το 1ο teaser

Άναψε «πράσινο φως» και επίσημα από το Netflix για τη δεύτερη σεζόν του «Squid Game».

Το Netflix κυκλοφόρησε ένα σύντομο teaser για τη δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης σειράς "Squid Game", μαζί με ένα μήνυμα από τον δημιουργό, σεναριογράφο, σκηνοθέτη και παραγωγό Hwang Dong-Hyuk που δίνει λεπτομέρειες σχετικά με το ποιοι χαρακτήρες επιστρέφουν για τη δεύτερη σεζόν.

"Κόκκινο φως... ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ!" γράφει το μήνυμα μαζί με το teaser, το οποίο περιλαμβάνει ένα σύντομο animation της γιγαντιαίας animatronic κούκλας που εμφανίζεται έντονα στον πιλότο του "Squid Game".

Η σειρά έγινε παγκόσμιο φαινόμενο στο τέλος του 2021.

Η δεύτερη σεζόν του "Squid Game" ήταν ουσιαστικά δεδομένη μετά την εξαιρετική επιτυχία της κορεατικής σειράς στο Netflix.

Η πρώτη σεζόν της σειράς κατέγραψε 1,65 δισεκατομμύρια ώρες προβολής στις πρώτες τέσσερις εβδομάδες από την κυκλοφορία της το περασμένο φθινόπωρο.

#NETFLIX #ΣΕΙΡΑ #ΣΕΖΟΝ #TEASER


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/gYxp5Wk
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη