-->

Άστρος Κυνουρίας: Tο «νησί» της Πελοποννήσου (βίντεο)

Άστρος Κυνουρίας: Tο «νησί» της Πελοποννήσου (βίντεο)

Το Άστρος Κυνουρίας μπορεί να μην αποτελεί για πολλούς έναν από τους πιο περιζήτητους ταξιδιωτικούς προορισμούς της πατρίδας μας αυτό δεν σημαίνει όμως πως όλοι όσοι έχουν αυτή την άποψη έχουν και δίκιο.

 

Κυριολεκτικά στο Άστρος μπορείτε να κάνετε είτε μια από της ομορφότερες κοντινές αποδράσεις από την Αθήνα μιας και βρίσκεται σε απόσταση περίπου 2 ωρών από αυτή είτε γιατί όχι να περάσετε της ομορφότερες διακοπές της ζωής σας.

Η κυριολεκτικά απέραντη εκπληκτική παραλία που θα απολαύσετε στο επονομαζόμενο "Παράλιο", τα γραφικά σοκάκια που σφίζουν από ζωή τους καλοκαιρινούς μήνες, τα απομεινάρια μιας πραγματικά ασύλληπτης Βίλας - Παλάτι του γνωστού ευεργέτη της αρχαιότητας Ηρώδη Αττικού που έχει χαρίσει και στην πόλη της Αθήνας το διάσημο σε όλους Ηρώδειο και που αποτελεί τον σημαντικότερο αρχαιολογικό χώρο της Κυνουρίας και ένα από τα σημαντικότερα μνημεία των Ρωμαϊκών αυτοκρατορικών χρόνων σε ολόκληρο τον κόσμο ενώ έχει χαρακτηρισθεί το λαμπρότερο έργο εκείνης της εποχής στην Ελλάδα και τέλος το πιο αν όχι όμορφο αλλά σίγουρα περίεργο γεφύρι (μέρος του υδραγωγείου που είχε κατασκευαστεί για την υδροδότηση του παλατιού) της Ελλάδας που βρίσκεται κοντά στο πρώην παλάτι καθώς και ακόμα πολλές ομορφιές στην ευρύτερη περιοχή συνθέτουν ένα σπάνιο σκηνικό απόλυτης ελληνικής ομορφιάς.

Μην διστάζετε στιγμή. Σε 2 λεπτά και κάτι πήρατε απλά μια μικρή γεύση από το "Άστρο της Πελοποννήσου" για περισσότερα οργανώστε το ταχύτερο δυνατό την επίσκεψη σας σε αυτό και σας υποσχόμαστε πως θα σας μείνει αξέχαστη.

Δείτε το βίντεο στο Up Stories

{https://www.youtube.com/watch?v=7grivgarxfA&t=1s}

#ΚΥΝΟΥΡΙΑ #ΒΙΝΤΕΟ #ΤΑΞΙΔΙ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/Les6QVO
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->