Τουρισμός για Όλους: Αντίστροφη μέτρηση για τις αιτήσεις, ζεσταίνει μηχανές το tourism4all για τα voucher

Τουρισμός για Όλους: Αντίστροφη μέτρηση για τις αιτήσεις, ζεσταίνει μηχανές το tourism4all για τα voucher

Από μέρα σε μέρα αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα tourism4all.gov.gr για το voucher των 150 ευρώ, του προγράμματος «Τουρισμός για όλους»

Με τις αιτήσεις για το πρόγραμμα «Κοινωνικός Τουρισμός» να έχουν κλείσει από προχθές, Πέμπτη, 23 Ιουνίου και εν αναμονή των αποτελεσμάτων, σειρά παίρνουν πλέον οι αιτήσεις για το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους» μέσω της ειδικής πλατφόρμας tourism4all.gov.gr η οποία αναμένεται να ενεργοποιηθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους» απευθύνεται στο σύνολο των Ελλήνων πολιτών με τους νικητές να είναι συνολικά 200.000 οι οποίοι θα πάρουν ο καθένας από 150 ευρώ.

Οι αλλαγές - Πότε η κλήρωση

Το πιθανότερο είναι πως η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου, δεδομένου πως έχει ανακοινωθεί ότι από τις 5 Ιουλίου, οι ωφελούμενοι θα μπορούν να αρχίσουν να χρησιμοποιούν το κουπόνι.

Το πρόγραμμα  «Τουρισμός για Όλους» θα έχει φέτος μια μεγάλη αλλαγή αφού το voucher θα μπορεί να εξαργυρωθεί και στην εστίαση. Θα έχει τη μορφή του Freedom Pass που δόθηκε στους νέους για τον εμβολιασμό τους. Το σκεπτικό των φετινών αλλαγών είναι να μπορέσει -κατ' επιλογή του δικαιούχου- να στηριχθεί και η εστίαση, ο κλάδος με το πιο βαρύ πλήγμα από την πανδημία, τα lockdown και τους περιορισμούς των τελευταίων δύο ετών.

«200.000 δικαιούχοι, που βρίσκονται σε ανάγκη, θα μπορούν να κάνουν τις διακοπές τους, κάνοντας χρήση της άυλης ψηφιακής κάρτας την οποία και θα μπορούν να χρησιμοποιούν παντού: στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, στο ξενοδοχείο, στο ταβερνάκι», ανέφερε μεταξύ άλλων ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας.

#ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ_ΓΙΑ_ΟΛΟΥΣ #TOURISM4ALL #VOUCHER #ΚΛΗΡΩΣΗ #ΕΣΤΙΑΣΗ #ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ #ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/THfIch2
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη