Virtuals+: Kάθε εβδομάδα και μία νέα προσφορά όλο τον Ιούνιο

Virtuals+: Kάθε εβδομάδα και μία νέα προσφορά όλο τον Ιούνιο

Προσφορές που ανεβάζουν τη θερμοκρασία προσφέρουν τα Virtuals+ του Pamestoixima.gr όλο τον Ιούνιο με την προωθητική ενέργεια «Power June»*.

Τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και οι διασυλλογικές διοργανώσεις έχουν ολοκληρωθεί και η δράση μεταφέρεται στα Virtual Sports. Με περισσότερους από 1.000 αγώνες καθημερινά, η Virtual Arena του Pamestoixima.gr, προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές για 21 εικονικά αθλήματα, όπως Virtual ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις, ιππoδρομίες, κυνοδρομίες, αγώνες φόρμουλας και αγώνες ποδηλάτου.

Οι παίκτες μπορούν να δημιουργήσουν παρολί, συνδυάζοντας παιχνίδια από διαφορετικά σπορ, αλλά και να κάνουν cash out έως την έναρξή τους.

H μεγαλύτερη ποικιλία virtual sports

Στα Virtuals+ η ροή των αγώνων είναι διαρκής. Τα σύγχρονα γραφικά και οι ρεαλιστικές φάσεις δημιουργούν την εντύπωση ότι οι παίκτες παρακολουθούν πραγματικούς αγώνες. Mάλιστα, μπορούν να απολαύσουν παιχνίδια με εικονικούς αγώνες, που περιλαμβάνουν πραγματικά στιγμιότυπα από ιστορικούς αγώνες του παρελθόντος.

Η γκάμα των Virtuals+ περιλαμβάνει περισσότερα από 40 διάσημα παιχνίδια των κορυφαίων παρόχων παγκοσμίως όπως, Greek Matchday, English Matchday, Football Greek Single, Football Greek League, Football English League, Football Italian League και NBA last 60.

#ΟΠΑΠ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/pMO2Qb5
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη