Τουρισμός για Όλους: Voucher 150 ευρώ με το βλέμμα στο freedom pass

Τουρισμός για Όλους: Voucher 150 ευρώ με το βλέμμα στο freedom pass

Ανάσα σε χιλιάδες δικαιούχους θα δώσει το πρόγραμμα «Τουρισμός Για Όλους» μέσω Voucher που θα λάβουν κουπόνι αξίας 150 ευρώ. 

 

Συγκεκριμένα το Voucher αυτό θα είναι κατά τα πρότυπα του Freedom Pass, με την πλατφόρμα να ανοίγει μέσα στον Ιούνιο. Αξίζει να σημειωθεί πώς το πρόγραμμα αυτό θα μπορεί να αξιοποιηθεί καλοκαίρι και χειμώνα.

Πόσους πολίτες αφορά ο «Τουρισμός Για Όλους»

Το πρόγραμμα, ύψους 30 εκατ. ευρώ αφορά 200.000 πολίτες. Η πλατφόρμα θα ανοίξει μέσα στον Ιούνιο. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες δεν είναι σαφές αν αυτό γίνει άμεσα, αρχές Ιουνίου ή όπως έχει αναφέρει η υφυπουργός Τουρισμού κυρία Σοφία Ζαχαράκη στις 20 με 25 Ιουνίου.

Το ύψος της επιταγής

Το voucher που θα παραχωρηθεί στους δικαιούχους κατά τα πρότυπα του Freedom Pass είναι αξίας 150 ευρώ. Θα μπορεί να αξιοποιήσετε την επιταγή από τις αρχές Ιουλίου, με τον κ. Φραγκάκη να δίνει τις ημερομηνίες 4 με 5 Ιουλίου.

  • Το νέο πρόγραμμα θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί παντού, χωρίς περιορισμό, στη διαμονή, σε ένα τουριστικό πακέτο.

Μέχρι πότε «εξαργυρώνεται» το περσινό voucher

Όσοι έχουν ακόμα στα χέρια τους επιταγές του προγράμματος 2021-2022 θα πρέπει να τις «εξαργυρώσουν» έως τις 31 Ιουλίου 2022. Μετά από αυτή την ημερομηνία η επιταγή θα καταργηθεί γιατί θα εκδοθούν οι νέες του καινούριου προγράμματος.

Εισοδηματικά κριτήρια 

Σύμφωνα με την περσινή προκύρηξη του προγράμματος «Τουρισμός για όλους», το εισόδημα είναι στοιχείο που αντλείται αυτόματα από την ΑΑΔΕ, αντιστοιχεί στο πεδίο Γ2 ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΕΙΣΦΟΡΑΣ του εκκαθαριστικού σημειώματος
για το φορολογικό έτος 2019.

Στις περιπτώσεις οικoγενειακού εισοδήματος αθροίζονται τα δύο ποσά υπόχρεου και συζύγου/Μ.Σ.Σ. του πεδίου Γ2 ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΕΙΣΦΟΡΑΣ (ακόμα και σε περιπτώσεις χωριστών δηλώσεων) καθώς και το αντίστοιχο ποσό του πεδίου Γ2 ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΕΙΣΦΟΡΑΣ για προστατευόμενα τέκνα (ανήλικα ή ενήλικα) που δηλώνουν εισόδημα (ακόμα και σε περίπτωση χωριστής δήλωσης). Το ανωτέρω εισόδημα, όπως αντλείται από ΑΑΔΕ, προσαυξάνεται για τέκνα που εμπίπτουν στα ωφελούμενα μέλη του Προγράμματος.

pinakas tourismos

#ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ_ΓΙΑ_ΟΛΟΥΣ #VOUCHER #ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ #FREEDOM_PASS


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/25Gje9T
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη