Βίντεο - ντοκουμέντο από τη δράση της σπείρας: Yποδύονταν τεχνικούς και λήστευαν ηλικιωμένους (βίντεο)

Βίντεο - ντοκουμέντο από τη δράση της σπείρας: Yποδύονταν τεχνικούς και λήστευαν ηλικιωμένους (βίντεο)

Το βίντεο είναι από τον περασμένο Απρίλιο και αποτυπώνει τον τρόπο δράσης της σπείρας που «ξάφριζε» οικίες ηλικιωμένων στα νότια προάστια.

Βίντεο - ντοκουμέντο από τη δράση της σπείρας που διέπραττε συστηματικά κλοπές σε σπίτια ηλικιωμένων ήρθε το Σάββατο στο φως της δημοσιότητας.

Σημειώνεται πως οι άνδρες παραπλανούσαν τα θύματά τους υποδυόμενοι τους τεχνικούς Εταιρείας Ηλεκτρικής Ενέργειας ή τους συντηρητές ανελκυστήρων, και τους έπειθαν έτσι να εισέλθουν στις οικίες τους.

Το βίντεο είναι από την περιοχή του Παλαιού Φαλήρου, στην οδό Τρίτωνος, όπου η σπείρα είχε αφαιρέσει από το σπίτι ηλικιωμένου κοσμήματα αξίας 100.000 ευρώ.

Άλλες τέσσερις κλοπές είχαν διαπραχθεί από τα ίδια άτομα, στο Παλαιό Φάληρο, τη Βούλα και τη Γλυφάδα.

Τρία μέλη της σπείρας έχουν συλληφθεί, ενώ ένα τέταρτο μέλος αναζητείται από την αστυνομία. Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η ΕΛΑΣ εδώ.

#ΚΛΟΠΕΣ #ΝΟΤΙΑ_ΠΡΟΑΣΤΙΑ #ΒΙΝΤΕΟ #ΣΠΕΙΡΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/Per0YtQ
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη