Μακάμπι Χάιφα - Ολυμπιακός 1-1, «πληγώθηκαν» στις καθυστερήσεις οι Πειραιώτες (βίντεο)

Μακάμπι Χάιφα - Ολυμπιακός 1-1, «πληγώθηκαν» στις καθυστερήσεις οι Πειραιώτες (βίντεο)

Στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα λύσουν τις διαφορές τους Ολυμπιακός και Μακάμπι Χάιφα, που αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο Ισραήλ, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τον β' προκριματικό γύρο του Champions League.

 

 

Ο Ολυμπιακός έχασε τη νίκη μέσα από τα χέρια του καθώς προηγήθηκε της Μακάμπι Χάιφα αλλά δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης στο τέλος του αγώνα. 

Παρά την ισοπαλία (1-1) οι Πειραιώτες παραμένουν σε θέση ισχύος για την πρόκριση στον 3ο γύρο του Champions League, με το δεύτερο παιχνίδι την προσεχή Τετάρτη στις 22:00 στο φαληρικό γήπεδο.

Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ μετά από δυνατό σουτ του Τικίνιο, που έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, και στην επαναφορά της ο Δανός εξτρέμ του Ολυμπιακού, Ζινκερνάγκελ, την έσπρωξε στα δίχτυα, συνδυάζοντας με γκολ το ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα, οι Ισραηλινοί έφτασαν στην ισοφάριση με τον Χαζίζα, που πήγε να βγάλει σέντρα και η μπάλα μετά από τεράστια λόμπα κατέληξε στα δίχτυα του Βατσλίκ.

Έτσι, οι δύο ομάδες θα λύσουν οριστικά τις διαφορές τους στη ρεβάνς του γηπέδου Καραϊσκάκη.

Οι οπαδοί της Μακάμπι Χάιφα πέταξαν αντικείμενα στον Γιώργο Μασούρα την ώρα που ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού ήταν στο έδαφος. Είχε προηγηθεί ένα μαρκάρισμα στον Μασούρα, στο 32ο λεπτό της αναμέτρησης, με αποτέλεσμα ο διεθνής άσος να βρεθεί για αρκετή ώρα στον αγωνιστικό χώρο.

ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΪΦΑ (Μπαράκ Μπακχάρ): Κοέν, Σούντγκρεν, Πλάνιτς, Γκόλντμπεργκ, Κορνού (79' Μεναχέ), Μοχάμεντ, Σερί, Λαβί (61' Φανί), Ατζίλι (50' Ρουκάβιτσα), Χαζίζα, Νταβίντ (61' Πιερό).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Βρσάλικο (80' Παπασταθόπουλος), Μανωλάς, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά (72' Μπουχαλάκης), Κανέ, Μασούρας (80' Αβιλα), Αγκιμπού Καμαρά (46' Μαντί Καμαρά), Ζινγκερνάγκελ (46΄ Αμπουμπακάρ Καμαρά), Τικίνιο.

#CHAMPIONS_LEAGUE #ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ #ΜΑΚΑΜΠΙ #ΙΣΡΑΗΛ #ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ #ΑΓΩΝΑΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/BT34NcH
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη