ΑΣΕΠ: Ξεκινούν οι αιτήσεις για 122 μόνιμες προσλήψεις

ΑΣΕΠ: Ξεκινούν οι αιτήσεις για 122 μόνιμες προσλήψεις

Η προθεσμία υποβολής για την προκήρυξη 5Κ2022 του ΑΣΕΠ για 122 μόνιμες προσλήψεις στο Υπουργείο Πολιτισμού των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει στις 21 Ιουλίου ημέρα Πέμπτη και ώρα 08:00 και λήγει στις 5 Αυγούστου 2022, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00.

Ξεκινά την Πέμπτη 21 Ιουλίου η διαδικασία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων στην 5Κ/2022 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εκατόν είκοσι δύο (122) θέσεων μόνιμου προσωπικού Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης σε Υπηρεσίες του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου, ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα ΣΤ΄).

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία λήγει στις 05.08.2022, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00.

Τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά με τα οποία, αποδεικνύονται τα προσόντα, κριτήρια ή ιδιότητες που επικαλούνται οι υποψήφιοι με την αίτηση συμμετοχής τους, θα υποβληθούν ηλεκτρονικά, πριν την έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων, μετά από σχετική Ανακοίνωση του ΑΣΕΠ.

Δείτε ΕΔΩ τις θέσεις εργασίας

#ΑΣΕΠ #ΜΟΝΙΜΕΣ_ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ #ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ #ΑΙΤΗΣΕΙΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/KR7EGes
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη