Ιτς Καλέ: Πυροσβέστης πήγε να σώσει 14χρονη που έπεσε στο κενό, έπεσε κι εκείνος από ύψος 4 μέτρων

Ιτς Καλέ: Πυροσβέστης πήγε να σώσει 14χρονη που έπεσε στο κενό, έπεσε κι εκείνος από ύψος 4 μέτρων

Αστυνομία και Πυροσβεστική κινητοποιήθηκαν χθες το βράδυ στην περιοχή του Ιτς Καλέ στο κάστρο των Ιωαννίνων για τον απεγκλωβισμό ενός 14χρονου κοριτσιού.

Ηταν λίγο πριν τις 23:00 της Παρασκευής - όταν υπό συνθήκες που ακόμη διερευνώνται - ένα 14χρονο κορίτσι που βρισκόταν στην εν λόγω περιοχή έπεσε από εσωτερικό τοιχίο σε σημείο βάθους 2,5 μέτρων και οπότε και κλήθηκε η Πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό της.

Σημειώνεται ότι το σημείο του αρχαιολογικού χώρου που έλαβε χώρα το συμβάν είναι οριοθετημένο και φέρει σήμανση απαγόρευσης εισόδου .

Στην περιοχή έσπευσε και η Αστυνομία, ενώ κατά την επιχείρηση απεγκλωβισμού της νεαρής πυροσβέστης έπεσε σε βάθος 4 περίπου μέτρων με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρό τραύμα στη σπονδυλική του στήλη .

Στο εφημερεύον νοσοκομείο μεταφέρθηκε με ελαφρά τραύματα η 14χρονη καθώς και ο πυροσβέστης όπου παραμένει νοσηλευόμενος.

#ΙΩΑΝΝΙΝΑ #ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ #ΔΙΑΣΩΣΗ #ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/dGL2jya
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη