Αγωνία για την 15χρονη Ελένη: Aγνοείται για περισσότερο από μία εβδομάδα

Αγωνία για την 15χρονη Ελένη: Aγνοείται για περισσότερο από μία εβδομάδα

Αγνοούμενη παραμένει μια 15χρονη κοπέλα από την περασμένη Τρίτη, με την οικογένειά της να σημειώνει ότι κινδυνεύει η ζωή της.

Τα ίχνη μιας νεαρής κοπέλας, ηλικίας 15 ετών, εξακολουθούν να αγνοούνται από το μεσημέρι της Τρίτης 5 Ιουλίου στη Θεσσαλονίκη.

Υπενθυμίζεται πως η 15χρονη Ελένη Κ. εξαφανίστηκε από το σπίτι της στην περιοχή Παπάφη.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της ανήλικης στις 06/07/2022 και προέβη άμεσα σε δημοσιοποίηση των στοιχείων της κατόπιν αιτήματος της οικογένειας της καθώς η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο.

Η Ελένη Κ. έχει ύψος 1,72 μ., είναι αδύνατη, έχει πορτοκαλί μαλλιά και μπλε μάτια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple

#ΧΑΜΟΓΕΛΟ_ΤΟΥ_ΠΑΙΔΙΟΥ #ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΗ #ΑΝΗΛΙΚΗ #ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/ZeMGUXf
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη