Στροφή 180 μοιρών έκανε ο πιλότος του Αντόνοφ λίγο πριν από τη συντριβή - Εικόνες από το σημείο της πτώσης (βίντεο)

Στροφή 180 μοιρών έκανε ο πιλότος του Αντόνοφ λίγο πριν από τη συντριβή - Εικόνες από το σημείο της πτώσης (βίντεο)

Στροφή 180 μοιρών, έκανε την ώρα που πετούσε πάνω από την θάλασσα κοντά στο όρος Άθως με κατεύθυνση της Χρυσούπολη το αεροσκάφος τύπου Antonov το οποίο κατέπεσε κοντά στο Παλαιοχώρι Καβάλας.

Αυτό κατέγραψε για την πορεία του αεροσκάφους, το flightradar24.com λίγο πριν την πτώση. Το αεροσκάφος έπιασε φωτιά στον αέρα στον δεξί κινητήρα του λίγο πριν από τη συντριβή του.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά στις 22:48 ο πιλότος του Antonov εξέπεμψε σήμα κινδύνου στον πύργο ελέγχου του αεροδρομίου Χρυσούπολης, προκειμένου να αποβιβαστεί.

ΠΤΗΣΗ ΑΝΤΟΝΟΦ

Τελικά το αεροσκάφος δεν έφτασε έως το αεροδρόμιο και το σήμα του χάθηκε από το ραντάρ, πριν καταφέρει να φτάσει στο αεροδρόμιο, καθώς κατέπεσε φλεγόμενο πέριξ του οικισμού Παλαιοχωρίου Καβάλας.

Οι πρώτες εικόνες

Την ίδια ώρα συγκλονιστικές είναι οι πρώτες πρωινές εικόνες από το σημείο όπου συνετρίβη το Antonov, στην Καβάλα. Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες, η περιοχή είναι κατάσπαρτη από τα συντρίμμια του αεροσκάφους. 

ΑΝΤΟΝΟΦ 2

ΑΝΤΟΝΟΦ 3

{https://youtu.be/_Gb93qeTxRw}

#ΠΙΛΟΤΟΣ #ΣΥΝΤΡΙΒΗ_ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ #ΚΑΒΑΛΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/7vwHPY1
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη