Θεσσαλονίκη: «Μπάζα» ύψους 200.000 ευρώ για διαρρήκτες- «Ξήλωσαν» όλο το σπίτι

Θεσσαλονίκη: «Μπάζα» ύψους 200.000 ευρώ για διαρρήκτες- «Ξήλωσαν» όλο το σπίτι

Οι διαρρήκτες διέλυσαν όλο το σπίτι προκειμένου να αρπάξουν χρηματοκιβώτιο με αντικείμενα τεράστιας χρηματικής αξίας. 

Ένα χρηματοκιβώτιο με χρήματα και κοσμήματα μεγάλης αξίας κατάφεραν να αποσπάσουν διαρρήκτες από το σπίτι 53χρονου επιχειρηματία στον Τρίλοφο Θεσσαλονίκης το βράδυ του Σαββάτου (16/7).

Σύμφωνα με το GRTimes.gr, το χρηματοκιβώτιο περιείχε τουλάχιστον 200.000 ευρώ σε μετρητά, συνάλλαγμα, κοσμήματα μεγάλης αξίας αλλά και ένα πιστόλι, η κατοχή του οποίου ήταν νόμιμη.

Πως «μπούκαραν» στο σπίτι 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ίδιου μέσου, οι διαρρήκτες εισέβαλλαν στην πολυτελή κατοικία περίπου στις 21.00 το βράδυ του Σαββάτου.
Το χρηματοκιβώτιο βρίσκονταν στην κρεβατοκάμαρα, που όμως διέθετε θωρακισμένη πόρτα.

Οι δράστες, με τη βοήθεια εργαλείων που είχαν μαζί τους, ξήλωσαν ολόκληρη την πόρτα μαζί με το κούφωμα, αρπάζοντας το χρηματοκιβώτιο. Μάλιστα, στην προσπάθεια τους να αναζητήσουν λεία, οι δράστες δεν δίστασαν να σπάσουν και μεγάλα έπιπλα, πιστεύοντας ότι έκρυβαν ενδεχομένως στο εσωτερικό τους άλλα πολύτιμα αντικείμενα ή μετρητά, προκαλώντας επιπλέον ζημιές.

 

#ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ #ΔΙΑΡΡΗΞΗ #ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/7xDyOoq
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη