-->

Βάσεις πανελληνίων 2022: Μέχρι πότε θα «ανέβουν» στο results minedu

Βάσεις πανελληνίων 2022: Μέχρι πότε θα «ανέβουν» στο results minedu

Σύμφωνα με πληροφορίες το Υπουργείο κάνει οτι μπορεί για να ανακοινωθούν οι βάσεις πανελληνίων 2022 μέχρι και σήμερα το βράδυ, διαφορετικά σίγουρα μέχρι αύριο το μεσημέρι.

Αγώνας δρόμου από το Υπουργείο Παιδείας, που επιθυμεί να ανακοινώσει τις βάσεις 2022 μέχρι σήμερα το βράδυ για να μπει τέλος στην αγωνία μαθητών, γονέων αλλά και καθηγητών σχετικά με το σε ποια σχολή έχουν περάσει τελικά οι υποψήφιοι.

Σε περίπτωση που αυτό δεν καταστεί εφικτό, τότε οι βάσεις θα ανακοινωθούν το πολύ μέχρι αύριο το μεσημέρι.

Πώς θα δείτε τα αποτελέσματα

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας:

α) τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους και
β) τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα – Πατρώνυμο – Μητρώνυμο).

Επίσης, για δεύτερη φορά φέτος, οι υποψήφιοι που είχαν αιτηθεί στην ειδική εφαρμογή του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης Δημόσιας Διοίκησης gov.gr, θα λάβουν τα αποτελέσματα εισαγωγής στο Τμήμα επιτυχίας και με γραπτό μήνυμα SMS στο κινητό τους τηλέφωνο.

Παράλληλα, όπως και κάθε περασμένη χρονιά, τα αποτελέσματα αποστέλλονται ηλεκτρονικά στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, προκειμένου να προωθηθούν στα σχολεία ευθύνης τους, για να εκτυπωθούν καταστάσεις των επιτυχόντων και να αναρτηθούν στα Λύκεια.

Διευκρινίζεται ότι οι καταστάσεις που θα αναρτηθούν στα Λύκεια θα περιέχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα στοιχεία της επιτυχίας του και όχι τα ονομαστικά στοιχεία του.

Αποτελέσματα για εισαγωγή στα Δημόσια ΙΕΚ

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου michanografiko-diek.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας:

α) τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους και

β) τον προσωπικό κωδικό ασφάλειας (password) που είχαν χρησιμοποιήσει για την υποβολή του Μηχανογραφικού Δελτίου.

Ταυτόχρονα, θα υπάρχει στην ίδια ιστοσελίδα σύνδεσμος με μια λίστα με τους επιτυχόντες, η οποία περιέχει μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα στοιχεία της επιτυχίας του και όχι τα ονομαστικά στοιχεία του.

#ΒΑΣΕΙΣ_2022 #ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ_2022 #ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ_2022 #RESULTS_MINEDU


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/0ViXjpF
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->