Τουριστικό θέρετρο απαγορεύει την... ελαφριά ενδυμασία: Πρόστιμο έως και 500 ευρώ για όσες κάνουν βόλτα με το μπικίνι τους

Τουριστικό θέρετρο απαγορεύει την... ελαφριά ενδυμασία: Πρόστιμο έως και 500 ευρώ για όσες κάνουν βόλτα με το μπικίνι τους

Το Σορέντο στα νότια της ιταλικής Νάπολης κατακλύζεται κάθε χρόνο από χιλιάδες τουρίστες, οι οποίοι διασκεδάζουν στις όμορφες ακτές της χώρας.

 

Πρόστιμα σε όσους τουρίστες κυκλοφορούν με… ελαφριά ενδυμασία θα αρχίσει να μοιράζει ο δήμαρχος του Σορέντο στην Ιταλία, σε μια προσπάθεια - όπως υποστηρίζε ι- να αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής των κατοίκων.

«Τέλος με τις άσεμνες συμπεριφορές» έγραψε ο Μάσιμο Κοπόλα στα social media, διευκρινίζοντας ότι στο εξής απαγορεύεται πολίτες και επισκέπτες να περπατούν «χωρίς να φορούν μπλούζα ή φορώντας μαγιό».

Με αυτό τον τρόπο θέλουμε να προστατεύουμε και να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής, αλλά και την ομορφιά της πόλης και των δημόσιων χώρων.

Σημειώνεται πως τα πρόστιμα θα κυμαίνονται για τους παραβάτες από 25 έως 500 ευρώ, ενώ την είδηση ανέδειξε το CNN Travel.

#ΙΤΑΛΙΑ #ΠΡΟΣΤΙΜΟ #ΜΑΓΙΟ #ΔΗΜΑΡΧΟΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/IsjnVcy
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη