-->

Εκδηλώθηκαν 58 δασικές πυρκαγιές μέσα σε ένα 24ωρο, όλα τα νεότερα για τα πύρινα μέτωπα

Εκδηλώθηκαν 58 δασικές πυρκαγιές μέσα σε ένα 24ωρο, όλα τα νεότερα για τα πύρινα μέτωπα

Ολοκληρώθηκε η ενημέρωση της Πυροσβεστικής για τα πύρινα μέτωπα και σύμφωνα με την σημερινή ενημέρωση εκδηλώθηκαν το τελευταίο 24ωρο 58 δασικές πυρκαγιές.

Στη Δαδιά αυτή την ώρα φυσά βόρειος άνεμος. Είναι σε εξέλιξη το μέτωπο στο Νοτιοδυτικό τμήμα προς Λευκίμμη. Το Δασαρχείο Σουφλίου με επικεφαλής τη Δασάρχη και τους υλοτόμους διαπλάτυναν με τα αλυσοπρίονα υφιστάμενο μονοπάτι – στενό δρόμο για τρακτέρ, προς το Πυροφυλακείο για να λειτουργήσει ως αντιπυρική. Επιχειρούν συνεχώς ελικόπτερα. Στην περιοχή αυτή δεν έβρεξε καθόλου.

Mυτιλήνη: H Διεύθυνση Δασών Λέσβου άνοιξε δρόμο με μηχανήματα της περιφέρειας στο βόρειο τμήμα. Επίσης στο όριο της περιοχής NATURA έβαλε τον στρατό να κάνει έναν υφιστάμενο δρόμο ζώνη. Οι εργασίες γίνονται στη βορειοανατολικη πλευρά του μετώπου.

Τα μηχανήματα του Στρατού και της Περιφέρειας κάνουν τα χωματουργικά, διανοίξεις κλπ, και τα Πεζοπόρα κάνουν εγκαταστάσεις. Στο σημείο επιχειρούν δύο αεροσκάφη Canadair και ένα ελικόπτερο Mi8 και έχουν πάρει εντολή να απογειωθούν ένα ελικόπτερο Mi8 και τρεις τρακτορες. Πηγαίνει καλά η φωτιά.

Στα Κρέστενα Ηλείας η κατάσταση είναι ελεγχόμενη η κατάσταση. Στο σημείο επιχειρούν εναέρια και επίγεια μέσα, ενώ υπάρχουν περιορισμένα μικρά «μέτωπα» - αναζωπυρώσεις.

Για αύριο, Τρίτη 26 Ιουλίου, θα υπάρχει πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε Αττική, Στερεά, Βόρειο και Νότιο Αιγαίο.
#ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ #ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ #ΦΩΤΙΕΣ #ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/6Ssm1eG
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->