Συνεχίζονται για 7η ημέρα οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου Μάρτιν

Συνεχίζονται για 7η ημέρα οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου Μάρτιν

Συνεχίζονται για 7η ημέρα οι έρευνες για τον 31χρονο Μάρτιν Γιοβανόφσκι που παρασύρθηκε το απόγευμα του Σαββάτου από τα θαλάσσια ρεύματα στην παραλία Μύτη, στο Ποσείδι Χαλκιδικής.

 

Σήμερα 15/7 έφτασε από την Αμερική ο αδερφός του 31χρονου Σκοπιανού προκειμένου να συμμετέχει στις έρευνες για τον εντοπισμό του αδερφού του.

Ο επικεφαλής του ΟΦΚΑΘ Χρήστος Ράμος που συμμετέχει στις έρευνες, ανήρτησε βίντεο από το σκάφος με το οποίο διεξάγονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου.

Όπως αναφέρει, συνεχίζονται οι έρευνες με πλωτά και εναέρια μέσα: «Για δεύτερη μέρα σηκώθηκε αεροπλάνο από την Αερολέσχη Θεσσαλονίκης με σημείο έρευνας τις παραλίες Κατερίνης και Λάρισας. Από σήμερα στις έρευνες συμμετέχει και ο αδερφός του που ήρθε το πρωί από την Αμερική και το απόγευμα περιμένουμε και εθελοντές από τα Σκόπια που θα συνδράμουν στις έρευνες».

{https://ift.tt/Bxpf3Wv}

#ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΙ #ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ #ΛΙΜΕΝΙΚΟ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/Rq3DF21
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη