Παίρνει το πτυχίο του και ετοιμάζεται για μεταπτυχιακό ο 88χρονος κύριος Δημήτρης!

Παίρνει το πτυχίο του και ετοιμάζεται για μεταπτυχιακό ο 88χρονος κύριος Δημήτρης!

Ο Δημήτρης Μουδατσάκης - ο 88χρονος συνταξιούχος τυπογράφος - που πριν 4 χρόνια ξεκίνησε να ζει το όνειρό του για σπουδές, ετοιμάζεται σήμερα να πάρει πτυχίο!

Από το πρωί ως τη νύχτα ήταν στο δρόμο πηγαίνοντας στο Πανεπιστήμιο με το λεωφορείο, αλλά ο κ. Δημήτρης ήταν αποφασισμένος να μην να χάσει μάθημα.

Πήγε στο Εσπερινό Λύκειο και στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας είδε έναν άλλο κόσμο να ξεδιπλώνεται μπροστά του, όμως το Πανεπιστήμιο ήταν... ένα βήμα παραπέρα.

Δεν μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου μέσα στο αμφιθέατρο, είπε ο κ. Μουδατσάκης μιλώντας στην ΕΡΤ Ηρακλείου. Μάλιστα με μία εγγονή του συνυπήρξε στο αμφιθέατρο για δύο χρόνια, παρακολουθώντας το ίδιο μάθημα.

Στο Πανεπιστήμιο δεν είναι εύκολα τα πράγματα αλλά η ατμόσφαιρα και οι καθηγητές ήταν όλα τόσο ωραία, που σε παρασύρουν σε μία μυσταγωγία, είπε ο 88χρονος απόφοιτος.

Σε λίγες ημέρες ο κ. Δημήτρης θα παραλάβει το πτυχίο του, ενώ ο ίδιος, κλείνοντας αυτό τον κύκλο, καταστρώνει τα επόμενά του πλάνα, για ... ένα μεταπτυχιακό στο Ηράκλειο!

#ΚΡΗΤΗ #ΠΤΥΧΙΟ #ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ #ΕΣΠΕΡΙΝΟ_ΛΥΚΕΙΟ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/5FaBtnw
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη