Συνάντηση της διοίκησης του ΠΑΣ Λαμία με τους φιλάθλους της πόλης


Άκρως εποικοδομητική η συνάντηση του μεγαλομετόχου Πανουργιά Παπαϊωάννου και του προέδρου Γιώργου Ποντίκα της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία με τους φιλάθλους της ομάδας.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα του συνδέσμου φιλάθλων της πόλης με ανθρώπους όλων των ηλικιών συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία της ομάδας αλλά και η αρμονική συνεργασία των φιλάθλων με τους ανθρώπους της διοίκησης.

Όπως πολύ σωστά επεσήμανε η διοίκηση ο λαός της πόλης κάνει την ομάδα επιτυχημένη και αυτό φαίνεται από την πορεία της με τις διακρίσεις που έχει σημειώσει. 

Η διοίκηση από την μεριά της έδωσε και την υπόσχεση ότι θα λυθούν πολλά προβλήματα όπως το γηπεδικό στο οποίο αν και είχε κάνει αρκετές κινήσεις για την επίλυσή του, για λόγους που δεν ζητήθηκαν επί της παρούσης βρήκαν τεράστια ''εμπόδια'' από πολλούς ''παράγοντες''.

Στόχος της ομάδας να προάγει τον αθλητισμό στην πόλη η οποία το έχει ανάγκη αλλά και η μεταλαμπάδευσή του στις νεότερες γεννιές.














Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη