Αυτός είναι ο λιλιπούτειος αναβάτης που αγωνίζεται στο εξωτερικό (φώτο)

Αυτός είναι ο λιλιπούτειος αναβάτης που αγωνίζεται στο εξωτερικό (φώτο)

Ο 11χρονος Παναγιώτης Κολλάρος βρέθηκε και πάλι στην Ιταλία στην πίστα Ottobiano, για τον 2ο Γύρο του Ιταλικού Πρωταθλήματος CIV Junior.

Ο 11χρονος Παναγιώτης Κολλάρος αγωνίζεται στην κατηγορία Trofeo Prime Pieghe με Ohvale 110cc - δηλαδή μια κατηγορία ενιαίου τύπου, με εντελώς ίδιες μοτοσυκλέτες, ίδια λάστιχα και ίδιες στολές και κράνη για όλους τους οδηγούς, με τις μηχανές να τις δίνει η διοργάνωση και τη διαφορά να την κάνει μόνο ο οδηγός.

Παρότι, όπως σημειώνεται στο thessnews, o λιλιπούτειος αναβάτης ξεκίνησε με μια άτυχη στιγμή - καθώς ένας συναθλητής του τον έριξε κατά λάθος - στις δεύτερες δοκιμές ξεκίνησε να μειώνει τη διαφορά από τους πρώτους.

292082253 109470755154898 7956105077536071279 n

Στις Κατατακτήριες 1 έκανε το επόμενο βήμα και βρέθηκε στην 5η θέση από τον πρώτο, ενώ με αρκετά χειρότερες συνθήκες πρόσφυσης στις Κατατακτήριες 2 σημείωσε τον 2ο χρόνο, μόλις από τον πρώτο και ήταν ο μόνος που κατέβασε σημαντικά το χρόνο του!

Την Κυριακή στον 1ο αγώνα δεν κατάφερε να κάνει καλή εκκίνηση και βρέθηκε στην 6η θέση, σε μια στενή πίστα δύσκολη στα προσπεράσματα. Έτσι τελικά πήρε τους 10 βαθμούς της 6ης θέσης.

Όλα θα κριθούν τώρα σε 2 εβδομάδες στην πίστα της Pomposa, την οποία γνωρίζει καλύτερα, από την περσινή του έκτακτη συμμετοχή.

Ο προπονητής του και κόουτς Θανάσης Χούντρας είναι αισιόδοξος και πιστεύει ότι ο οδηγός του μπορεί να τα καταφέρει, μάλιστα, στη μάχη του Τίτλου.

Άλλωστε ο Παναγιώτης έδειξε την ταχύτητά του σε αυτούς τους δύο πρώτους Γύρους σε πίστες που όλοι οι αντίπαλοί του έχουν προπονηθεί δεκάδες φορές.

#ΑΝΑΒΑΤΗΣ #ΜΗΧΑΝΗ #ΑΓΩΝΕΣ #ΙΤΑΛΙΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/RgvpuZQ
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη