-->

Νέο Ηράκλειο: Μάχη σώμα με σώμα του υπαλλήλου με τον οπλισμένο ληστή του μίνι μάρκετ (βίντεο)

Νέο Ηράκλειο: Μάχη σώμα με σώμα του υπαλλήλου με τον οπλισμένο ληστή του μίνι μάρκετ (βίντεο)

Ασύλληπτος παραμένει ο επικίνδυνος ληστής που τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης εισέβαλε σε μίνι μάρκετ στο Νέο Ηράκλειο και απείλησε με μαχαίρι τον υπάλληλο.

Ο εργαζόμενος του μίνι μάρκετ στο Νέο Ηράκλειο για δύο λεπτά πάλεψε με νύχια και με δόντια για να σωθεί από τα χέρια του ληστή ενώ το νέα βίντεο που αποκαλύπτει το Mega δείχνουν τις δραματικές στιγμές που έζησε παλεύονται με τον κακοποιό με το κουζινομάχαιρο.

Ο εργαζόμενος αφού έχει καταφέρει να ρίξει στο έδαφος τον ληστή χάνει την πλεονεκτική θέση από το γεγονός ότι η ξανθιά συνεργός του κακοποιού τον σπρώχνει στην πλάτη.

Ο δράστης κρατά από τον λαιμό τον άνδρα και τον γρονθοκοπεί στο πρόσωπο. Το θύμα όμως προσπαθεί με το αριστερό του χέρι να μην επιτρέψει στην συνεργό του ληστή να πάρει το μαχαίρι.

Ο ληστής όταν διαπίστωσε πως δεν μπορεί να ακινητοποιήσει τον εργαζόμενο αποφάσισε να φύγει όμως οι ρόλοι τότε αντιστράφηκαν με τον υπάλληλο να τον καταδιώκει.

Σε βίντεο από τον εξωτερικό χώρο φαίνεται να τον αρπάζει από την μπλούζα και να μην τον αφήνει ενώ εκείνος προσπαθεί με κάθε τρόπο να διαφύγει. Τελικά τα καταφέρνει και το βάζει στα πόδια.

Ο δράστης μαζί με την συνεργό του είχε παρκάρει το όχημά του μερικά μέτρα μακριά από το μίνι μάρκετ. Ο εργαζόμενος καταδίωξε τον ληστή ο οποίος προσπάθησε να τον παρασύρει με το αυτοκίνητο.

Τις επόμενες ημέρες αναμένονται τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια για να διαπιστωθεί εάν τα αποτυπώματα του ληστή υπάρχουν στη βάση δεδομένων της ΕΛΑΣ.

#ΛΗΣΤΕΙΑ #ΜΙΝΙ_ΜΑΡΚΕΤ #ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ #ΛΗΣΤΗΣ #ΜΑΧΑΙΡΙ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/StWU6Hr
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->