Πορτοσάλτε και Καραμέρος «αρπάχτηκαν» στον τηλεοπτικό αέρα, «ποιος ασχολήθηκε μαζί σου» (βίντεο)

Πορτοσάλτε και Καραμέρος «αρπάχτηκαν» στον τηλεοπτικό αέρα, «ποιος ασχολήθηκε μαζί σου» (βίντεο)

«Αρπάχτηκαν» στον τηλεοπτικό αέρα ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε με τον συνάδελφό του Γιώργο Καραμέρο. 

Η δημόσια συζήτηση που έχει ανοίξει για την αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη έδωσε το... έναυσμα για να σηκωθούν πολύ οι τόνοι της αντιπαράθεσης ανάμεσα στον Γιώργο Καραμέρο και τον Άρη Πορτοσάλτε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής.

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ μίλησε για a la carte δικαιοσύνη λέγοντας χαρακτηριστικά «όταν τους βολεύει (σ.σ.: τον ΣΥΡΙΖΑ) η απόφαση για τη σκευωρία Novartis – Παπαγγελόπουλος, είναι υπέροχο το δικαστήριο, στο άλλο (σ.σ.: αποφυλάκιση Λιγνάδη) σκούζουν». «Δε γίνεται στο ένα να σκούζεις και στο άλλο όχι» υποστήριξε ο Άρης Πορτοσάλτε.

Σε άλλο σημείο της συζήτησης, ο Πορτοσάλτε έριξε ξανά «βολές» στον Καραμέρο λέγοντάς του πως «ο άνθρωπος που εκπροσωπεί τις απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ τα λέει αυτά». Από την πλευρά του, ο Καραμέρος ανατπάντησε ότι «εγώ εκπροσωπώ τον εαυτό μου, να είσαι πιο ευγενικός με τους καλεσμένους σας. Εσύ μπορεί να εκπροσωπείς την alt right στην Ελλάδα, όταν θα έρθω ως εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ να είσαι πιο επιθετικός».

Η ένταση στην κουβέντα μεταξύ των δύο δημοσιογράφων ανέβηκε κατακόρυφα λίγο αργότερα όταν ο Πορτοσάλτε είπε ότι «οι προσωπικές αναφορές είναι προϊόν άκρατης ηλιθιότητας και λαϊκισμού…» για να έρθει η απάντηση του Καραμέρου: «Δηλαδή λες ηλίθιους τους συνομιλητές σου; Ποιος ασχολήθηκε μαζί σου;».

#ΑΡΗΣ_ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ #ΚΑΡΑΜΕΡΟΣ #ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/PEqJDN2
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη