-->

Έκτακτος Υπάλληλος της καθαριότητας του Δήμου Παλλήνης ήταν ο άντρας που βρέθηκε νεκρός στο Λόφο Λεβίδη μετά από φωτιά

Έκτακτος Υπάλληλος της καθαριότητας του Δήμου Παλλήνης ήταν ο άντρας που βρέθηκε νεκρός στο Λόφο Λεβίδη μετά από φωτιά

Έκτακτος υπάλληλος της Υπηρεσίας Καθαριότητας του δήμου Παλλήνης ήταν ο άντρας που βρέθηκε νεκρός σε καμένο κτίριο στο Λόφο Λεβίδη. Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο Δήμαρχος Θανάσης Ζούτσος.

Η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε λίγο πριν τις 3 τα ξημερώματα για φωτιά που εκδηλώθηκε σε εγκαταλελειμμένο κτίριο επί της Λεωφόρου Μαραθώνος στην Παλλήνη και κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης οι πυροσβεστικές δυνάμεις εντόπισαν έναν άντρα περίπου 60 ετών χωρίς τις αισθήσεις του.

Η ανάρτηση του Δημάρχου της Παλλήνης:

«Φωτιά ξέσπασε στις 2.45 τα ξημερώματα, στο εγκαταλελειμμένο κτίριο στην είσοδο του Λόφου Λεβίδη στη Παλλήνη, πιθανότατα από αναμμένο τσιγάρο.

Χάρη στην άμεση ειδοποίηση από τον Πυροφύλακα του Δήμου, την έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής και της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Παλλήνης, αλλά και την λειτουργία των συστημάτων πυρόσβεσης που ο Δήμος έχει τοποθετήσει στον Λόφο Λεβίδη, η φωτιά κατασβέστηκε προτού επεκταθεί.

Κατά την κατάσβεση, εντοπίστηκε εντός του κτιρίου νεκρό άτομο, το οποίο διαπιστώθηκε ότι ήταν έκτακτος υπάλληλος της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Παλλήνης, Θανάσης Ζούτσος και η οικογένεια του Δήμου Παλλήνης εκφράζουν τη βαθιά τους λύπη, για την τραγική απώλεια του έκτακτου υπαλλήλου.»

{https://ift.tt/gTvwkbA}

#ΦΩΤΙΑ #ΝΕΚΡΟΣ #ΠΑΛΛΗΝΗ #ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ_ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/tRahoXF
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->