Παναθηναϊκός: Γίνεται «κάτοικος» ΟΑΚΑ ο Γκριγκόνις

eurokinissi

Πλησιάζει στο ΟΑΚΑ Ο Μάριους Γκριγκόνις. Ο Λιθουανός γκαρντ αποτελεί το νούμερο 1 μεταγραφικό στόχο των «πρασίνων» για να καλύψει το κενό του Νεμάνια Νέντοβιτς στην περιφέρεια και παρά το ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, φαίνεται πως από τη νέα σεζόν θα φορά την φανέλα του Παναθηναϊκού.

Οι «πράσινοι» φέρονται να ολοκλήρωσαν με αίσιο τρόπο τις διαπραγματεύσεις με την πλευρά του Λιθουανού άσου και με τους Ρώσους έτσι ώστε να κλείσει η μεταγραφή του Γκριγκόνις στο «τριφύλλι».

Το συμβόλαιο του Γκριγκόνις με τη ρωσική ομάδα έχει ισχύ έως το 2024, ωστόσο, ο Παναθηναϊκός θα καλύψει το buy out που προβλέπεται για να πάρει τα δικαιώματά του.

Όσον αφορά τον ίδιο τον παίκτη, οι εκπρόσωποί του είχαν κάνει γνωστό εδώ και μέρες ότι από τη στιγμή που θα βρεθεί λύση με το σύλλογο της Μόσχας, ο Γκριγκόνις δεν είχε κανένα πρόβλημα να συνεχίσει την καριέρα του στην ελληνική ομάδα.

Ο Παναθηναϊκός θα του κάνει κλειστό διετές συμβόλαιο.

#ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ #ΟΑΚΑ #Euroleague #ΜΠΑΣΚΕΤ #ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/PoJRqbm
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη